× Hello Holidays

Steigenberger Resort Ras Soma

Hurghada, Egipt

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Facilitati camere

CAZARE:

Hotelul are un numar total de 429 camere: camere standard (26mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 29 camere family (52 mp, max 2+2 pax, 1 living room + 2 dormitoare, 2 bai),camere standard Quad (26mp, un dormitor cu pat matrimonial si doua paturi twin, o baie, max 3+1pax), camere Family (52mp, un living, doua dormitoare, doua bai, max 2+2pax), camere junior suit (33mp, un dormitor cu pat matrimonial, sofa si spatiu de relaxare, o baie, max 2+1pax), camere pentru persoane cu dizabilitati (26mp, special amenajate), 1 Kids suit (52mp, doua dormitoare separate cu baie), King suit (131 mp, un living si doua dormitoare, o baie cu Jacuzzi si una cu cada) si Presidential suit (213 mp, la etajul superior al hotelului, doua dormitoare si un dormitor pentru personal, living cu spatiu de servit masa si de lucru, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cada). Toate camerele au vedere la mare sau la gradina, cu balcon sau terasa, baie cu cada, uscator de par, halate de baie si papuci, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere - realimentat zilnic), seif, covor, TV satelit si canale de muzica, conexiune Wi-Fi (viteza redusa). Camerele King si Prezidential ofera concept VIP (transfer de la si catre aeroport, express check in / out, mini bar realimentat zilnic, cos cu fructe, suc natural de fructe, bere din import, curatenie in camera de doua ori pe zi, flori, halate de baie, papuci, prosoape de plaja, servicii de curatatorie, internet wireless). 


Website

https://greenpalace.ichotels.com.tr/


Tip masa

High all inclusive


Categorie

5*


Localizare

Hotelul se afla in regiunea Kundu, la 25 km de centru orasului Antalya si la o distanta de 15 km de aeroport. 


Descriere

Pozitionat pe malul marii, cu plaja privata de nisip, hotelul este locul ideal de unde sa priviti apusul, si unde veti experimenta bucuria nelimitata si calitatea serviciilor perfecte.


Facilitati hotel

SERVICII: High & All Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari la micul dejun, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, inghetata, cina, bufet la miezul noptii, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, mini bar in camera, bautura si cos cu fructe la sosire. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, room service, bauturile si tigarile in Lounge, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans (o singura data pe sejur). Nu este permis accesul copiilor sub 12 ani in restaurantul A'la Carte cu specific italian.

FACILITATI: Jasmine - restaurant principal tip bufet, gustari la bar Sunset, 6 restaurante A'a carte - Cavalli (bucatarie italiana), Casa Mexicana (bucatarie Mexicana), Canton Chinese (bucatarie chinezeasca), Sushi Japanese (bucatarie japoneza), Fes (bucatarie turceasca), Green Fish (preparate fructe de mare), baruri pe teritoriul hotelului, IC Cafe, IC Cream, disco - club. Contra cost: telefon, fax, centru comercial, coafor, servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, internet cafe si jocuri pe calculator, rent a car.

PLAJA: Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja - gratuite. SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine de interior si exterior pentru adulti si pentru copii, tobogane, baie turceasca, terenuri de tenis, squash, mini fotbal, mini golf, volei pe plaja, tir cu arcul. Contra cost: sporturile nautice, nocturna, echipamentele si lectiile pentru terenurile de tenis, masaj, centru SPA & Wellness, biliard, bowling, cursuri de scufundari. Programe de divertisment in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre 4-12 ani, competitii la piscina si pe plaja.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta