Sus

Să fii vegetarian sau vegan nu este întotdeauna ușor, mai ales atunci când călătorești. Din fericire, există și câteva destinații de vacanță unde nu va trebui să îți faci griji în această privință!
Iată recomandările noastre:

Glasgow
Glasgow a primit în ultimii ani titlul de Destinația cea mai vegan-friendly din Regatul Unit, iar aici are loc și Vegfest, unul dintre cele mai importante festivaluri vegane din Europa (festivalul ia o pauză în 2017, dar revine vara viitoare). Dacă timpul îți permite, fă o vizită și în Saint Andrews și Edinburgh.

Berlin

Berlin
Deși în Germania se consumă multă carne, vei găsi ușor opțiuni vegetariene sau vegane, în special în capitală. Mai mult, cele mai multe restaurante se bazează pe o alimentație sănătoasă.

New York

New York
New York are ceva de oferit fiecăruia, iar asta e valabil și în cazul mâncării. Totuși, ai grijă ce preparate alegi pentru că multre dintre ele sunt doar delicioase, nu și sănătoase!

Chennai

chennai
Aproape jumătate din locuitorii Indiei sunt vegetarieni, deci nu îți va fi deloc greu să găsești un restaurant pe placul tău. În plus, pe unele restaurante vei observa și semnul „pure veg”, care indică faptul că preparatele nu conțin nici ouă .

Taipei

Taipei
În jur de 13% dintre locuitorii țării nu consumă carne, iar în Taipei vei găsi numeroase restaurante exclusiv vegetariene. Aici, bucătarii încearcă să reinventeze rețete tradiționale, dar includ și preparate internaționale.


Citește și: Sfaturi de vacanță pentru vegetarieni și vegani


Citește și: 10 delicii culinare pe care trebuie să le încerci la ele acasă


Sursă foto: Deposit Photos, Pixabay