Sus
destinatii de vacanta romantice

Bucură-te de câteva zile memorabile alături de partenerul tău cu ocazia unei escapade de Valentine’s Day! Alege una dintre aceste destinații foarte romantice și nu vei regreta.

Paris, Franța

turnul eiffel, paris
Capitala dragostei este prima alegere pe care o fac cuplurile (și nu numai) atunci când plecă în vacanță, motiv pentru care este foarte aglomerată în sezonul turistic. În februarie, însă, orașul este mai liniștit, iar prețurile mai scăzute.
Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame, Basilica Sacre-Coeur, Palatul Versailles și Muzeul d’Orsay sunt doar câteva dintre obiectivele turistice care nu trebuie ratate!

Veneția, Italia

venetia, italia
Veneția te va surprinde prin frumusețea sa și îți va menține constant interesul. Piața San Marco este încadrată de magazine și cafenele care mai de care mai frumoase, Basilica San Marco este cea mai celebră dintre bisericile din Veneția, Puntea Suspinelor este locul unde trebuie să vă sărutați pentru a vă iubi veșnic, iar numeroasele palate îți vor fura privirea.
Dacă ai mai mult timp la dispoziție, vizitează și Roma (la distanță de 3,5 ore cu mașina sau 1 ora cu avionul) sau Florența (la 2:45 ore cu mașina sau 2 ore cu autobuzul).

Londra, Regatul Unit al Marii Britanii

londra
Un oraș cu o istorie bogată și zeci de obiective turistice, Londra este o destinație ce trebuie vizitată măcar o dată în viață! Nu rata Tower Bridge, Turnul Londrei, Palatul Buckingham, Palatul Parlamentului, Westminster Abbey, Big Ben, Roata London Eye, Parcul Hyde, Opera Regală și Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds.
De asemenea, unele dintre muzee (National Gallery din Trafalgar Square, Tate Modern și British Museum) au intrarea gratuită!

Santorini, Grecia

Santorini , grecia
Mii de fotografi au vizitat Santorini doar pentru a prinde apusul de aici, considerat unul dintre cele mai frumoase din lume. Mai mult, poți merge într-o croazieră către vulcanul activ! Vei găsi aici și câteva muzee foarte interesante, o fabrică de vinuri, Orașul antic și muntele Profetul Ilie, de unde ai o priveliște absolut superbă.

Bruges, Belgia

bruges, belgia
Bruges este un oraș liniștit, cu aspect medieval, unde trăsurile încă mai traversează străzile orașului. În plimbările voastre merită să ajungeți în Piața Centrală, la Primărie, la turnul Belfort, la Catedrala Sf. Salvador, la Morile de Vânt și la Salonul Gotic. Plimbați-vă cât mai mult pe jos pentru a admira frumusețea locului!


Sursă foto: Deposit Photos