× Hello Holidays

Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash

Program detaliat

● Los Angeles – ‘the City of Glamour’, una din cele mai dinamice si stralucitoare metropole ale lumii, oras al fanteziei si al visurilor, al modei avangardiste, al starurilor de la Hollywood. Admira resedintele monumentale ale celebritatilor din Beverly Hills si contempla ‘stelele’ vedetelor preferate de pe ‘The Walk of Fame’, plimba-te printre magazinele de lux de pe Melrose Avenue sau Rodeo Drive si opreste-te la o cafea pe celebra Sunset Strip.

● Las Vegas – orasul luminilor, al tentatilor si al culorilor, al seductiei si al extazului, orasul care nu doarme niciodata, orasul spectacolelor si al divertismentului fara egal.

● Grand Canyon, cea de-a saptea minune naturala a lumii, pe care il poti admira intr-un zbor de agrement cu avioneta si elicopterul, coborand prin coridoarele sale inguste pana la platforma situata la adancimea de 1200 m, unde te asteapta o minunata plimbare cu vaporasul pe raul Colorado.

● Death Valley, fascinanta vale a desertului Mojave, mirifica si dramatica, pe care o poti descoperi intr-o excursie din Las Vegas.

● Miami Beach, Perla Floridei, unde te vei bucura de soarele bland, hoinarind pe bulevardele sale animate sau facand o escapada pana in extremitatea sudica, la Key West, insula somptuoasa, cu resedintele a sute de celebritati din toata lumea.

● Dupa fascinanta Californie, stralucitoarea Nevada si adorabila Florida, urmeaza un voiaj de vis pe apele de clestar ale Caraibelor, la bordul unei croaziere de lux, cu oprire in patru din cele mai exotice locuri: Grand Cayman, Honduras, Belize si Cozumel, Mexico. Vei avea prilejul sa te bucuri de toate facilitatile de la bordul vasului si sa descoperi frumusetea tropicala a plajelor din Caraibe.

● New York City, ‘The Big Apple’, metropola cu nopti albe, irezistibila, surprinzatoare, frapanta. Cand ajungi aici, urca pana la etajul 102 pe Empire State Building,


TARIF: 3695 EURO/loc in camera dubla

Supliment single: 965 EURO


NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri

pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15 – 19 pers, tariful se majoreaza cu 195 $ /pers.

Suplimentul single nu include si cazarea de pe vapor.


EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

• Grand Canyon: 459 € (include zbor din Las Vegas cu avioneta, elicopter in Grand Canyon, plimbarea pe Colorado cu barca, pranz, taxe de intrare in rezervatie, transferuri – Optiunea se face doar la inscriere);

• Death Valley: 68 € (include transport, transferuri, intrarea in rezervatie, insotitor roman);

• Key West: 95 € (include transport, taxe, insotitor roman);

• Statuia Libertatii & Elis Island: 25 € (include transfer, bilete de vaporas si insotitor roman – Optiunea se face doar la inscriere);


NOTE

Excursiile organizate in porturile de debarcare pe durata croazierei sunt optionale si se achita pe vas.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

REVELION 2025 la SKOPJE 5 zile Autocar HELLO DEAL

REVELION 2025 la SKOPJE 5 zile Autocar HELLO DEAL

Macedonia

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 300 €/pers.

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Avion HELLO DEAL

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Avion HELLO DEAL

Turcia

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 600 €/pers.

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Autocar

REVELION 2025 la ISTANBUL 5 zile Autocar

Turcia

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 29.12.2024

de la 348 €/pers.

Calendar plecari circuite

August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Noiembrie 2024
Decembrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta