× Hello Holidays

Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - Avion | 2021


Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - Avion | 2021
Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash
 • Zbor Bucuresti Antalya si retur, bagaj de mana 8 kg + bagaj de cala 20 kg
 • Transport cu autocar local modern, cu A/C, pe durata circuitului, in Turcia
 • Cocktail de bun-venit
 • Ghid insotitor licentiat, vorbitor de limba romana
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)
 • Deplasare pentru vizite la: Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme, Uchisar

Program detaliat

Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - avion | 2021

Itinerar: Antalya - Konya - Cappadocia - Goreme - Uchisar - Manavgat

Excursii Optionale (se achizitioneaza prin ghidul local, la destinatie)*
Ziua 3: Ortahisar (Valea Indragostitilor) - Orasul Subteran (masa de pranz inclusa) - 45€/pers. 
Ziua 3: Seara Turceasca - 35€/pers. 
Ziua 4: Sema (dansul dervisilor rotitori) - 20€/pers. 
Zilele 2,4,5: Pachet 3 mese de pranz - 35€/pers. 
Ziua 7: Castelul Alanya - Pestera Dim (masa de pranz inclusa) - 45€/pers. 
IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS
*Preturile pot suferi modificari in functie de sezon, iar disponibilitatea este in functie de cerere. Grup minim 10 persoane

 

Ofertă

Ziua 1. BUCUREȘTI - ANTALYA
    Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya (direct sau via Istanbul). Odata ajunsi pe aeroportul din Antalya, transfer spre hotel 5*. Cocktail de bun venit si cazare.

Ziua 2. ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA
    Mic dejun. Plecare spre Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire intr-o ceremonie denumita Sema. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, printr-o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia la hotel de 5*. 

Ziua 3. GOREME - UCHISAR 
    Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. CAPPADOCIA
    Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie. Vom putea sa admiram intregul proces prin care materialele precum matasea, bumbacul sau lana, ajung produs finit. Seara, întoarcere la hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. CAPPADOCIA – ANTALYA 
    Mic dejun. Pornim spre Antalya, iar pe traseu avem posibilitatea sa vizitam impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

Ziua 6. ANTALYA – CASCADA KARPUZKALDIRAN
    Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 5*.

Ziua 7. ANTALYA – ALANYA 
    Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Alanya pentru a vizita Castelul din oras, dar si Pestera Dim. Spre seara, retur la hotelul din zona Antalya. 

Ziua 8. ANTALYA – BUCUREŞTI 
    Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti (direct sau via Istanbul)

Transferuri

Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - avion | TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

€/sens

BOTOSANI

Rompetrol Cal. Nationala

35 €/sens

SUCEAVA

Parcare Hotel Bucovina

35 €/sens

IASI

Autogara Codreanu

30 €/sens

P. NEAMT

Parcare Hotel Central

28 €/sens

ROMAN

Gara

28 €/sens

BACAU

Parcare Stadion Municipal

20 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

RM. SARAT

Fostul Restaurant Turist

12 €/sens

BUZAU

Mc Donald’s Unirea

10 €/sens

URZICENI

Lukoil E85 – DN 1D

10 €/sens

GALATI

Mc Donald’s

10 €/sens

BRAILA

     Parcare Hotel Traian

10 €/sens

DEVA

Mc Donald’s Gara

22 € /sens

SEBES

ROMPETROL Lancram

18 € /sens

SIBIU

MOL Selimbar

14 €/sens

BRASOV

  PETROM Calea Bucuresti

14 €/sens

CAMPINA

Casa BUCUR- popas Km 92

10 €/sens

PLOIESTI

Petrom - Metro

8 € /sens

TG. JIU

Gara

20 €/sens

CRAIOVA

  Autogara Nord

14 €/sens

SLATINA

Rompetrol Str. Pitesti 110-112

12 €/sens

PITESTI

Mc Donald’s Gara

8 €/sens

RM. VALCEA

Sala Sporturilor

11 €/sens

CONSTANTA

 Kaufland Bd.I.C.Bratianu

14 €/sens

 

Ofertă

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD):   
Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv: 
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.
 
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
Grup minim 20 persoane
In cazul nerealizarii grupului minim excursia se va reprograma / anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program;

Informații

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. 
 
OBSERVATII / CONDITII DE CALATORIE:
- Pentru călătorie este necesar paşaportul simplu electronic sau temporar, valabil cel putin 6 luni de la data întoarcerii în ţară. Toti copiii au nevoie de pasaport. 
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
- Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta.
- Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei  plecarii.
- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
- Asezarea turistilor in autocar se va face incepand cu bancheta a patra, in ordinea inscrierilor. Pentru primele 3 banchete, se va achita supliment de 5% din tariful standard al pachetului.
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold-Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
- Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
- Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie.
- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
- In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
- Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
- In derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
- Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie.
 • Zbor Bucuresti Antalya si retur, bagaj de mana 8 kg + bagaj de cala 20 kg
 • Transport cu autocar local modern, cu A/C, pe durata circuitului, in Turcia
 • Cocktail de bun-venit
 • Ghid insotitor licentiat, vorbitor de limba romana
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale)
 • Deplasare pentru vizite la: Antalya, Konya, Cappadocia, Goreme, Uchisar

Excursii Optionale (se achizitioneaza prin ghidul local, la destinatie)*
Ziua 3: Ortahisar (Valea Indragostitilor) - Orasul Subteran (masa de pranz inclusa) - 45€/pers. 
Ziua 3: Seara Turceasca - 35€/pers. 
Ziua 4: Sema (dansul dervisilor rotitori) - 20€/pers. 
Zilele 2,4,5: Pachet 3 mese de pranz - 35€/pers. 
Ziua 7: Castelul Alanya - Pestera Dim (masa de pranz inclusa) - 45€/pers. 
IN CAZUL IN CARE SE ACHIZIONEAZA TOATE EXCURSIILE OPTIONALE, PACHETUL COSTA 140 EURO/PERS
*Preturile pot suferi modificari in functie de sezon, iar disponibilitatea este in functie de cerere. Grup minim 10 persoane

 

Recenzii

5/5
din 4 recenzii
Adauga recenzie
Darina Ionescu

27.09.2021

Circuitul Cappadocia-Antalya din perioada 17-24 septembrie 2021, a fost un succes deplin. Imaginile vorbesc mult, minuni ale naturii, spectaculos. O contribuție importanta au avut-o și ghizii, Ebru Açikgöz Çubukcu, Taner și Aytaç Açikgöz, de un profesionalism desăvârșit și capacitatea de a armoniza grupuri de turiști, de a crea o atmosfera foarte plăcută, de vacanta reușită. Felicitări și mulțumim, Hello Holidays, pentru frumusețile văzute, cât și pentru colaboratorii ghizi!
Monica Budui

13.09.2021

💕 Circuit Cappadocia-Antalya 💕 🇹🇷 A fost o experienta MINUNATA! Am ales câteva poze la întâmplare din sutele de poze făcute, nici nu mai știu ce sa aleg pentru a descrie frumusețea locurilor vizitate. A fost un traseu extraordinar, cu o istorie fascinanta. 🇹🇷 Am revenit acasă cu gândul de a ne întoarce din nou și asta numai datorita ghidului nostru, dl. Volkan Özbilgin care ne-a transmis dragostea lui fata de tara și noua. Pe lângă faptul ca este un om neobosit, care a vrut sa ne arate cât mai multe locuri, ne-a povestit atât de multe lucruri despre tara, istorie, religie, economie, într-un mod ușor de înțeles și plăcut încât ne dorim sa mai facem și alte circuite cu el.👏 🇹🇷 Se zice ca "Omul sfințește locul" și acest proverb se potrivește de minune domnului Volkan. 🇹🇷 Mulțumim agenției Hello Holidays și lui Volkan pentru o excursie de neuitat. 🙏Teşekkür ederim Volkan! 🤗
Cristina Budui

13.09.2021

Dupa o saptamana de vis, am revenit acasa.....deja cu gandul la urmatoarea vacanta! Felicitari, echipei Hello Holidays - Romania, care a reusit sa ne ofere o experienta fabuloasa si amintiri de neuitat : #Cappadocia, Tara cailor frumosi, cu peisajul ei unic si parca nepamantean; #Konya - un oras extrem de vechi, încărcat de istorie, cu radacini in timpurile hititilor; #Antalya - un real paradis, protejata pe de o parte de muntii Taurus si scaldata de apele calde si clare ale Marii Mediterane. Si nu in ultimul rand, ingredientul principal: un ghid de exceptie, un om care te invata ce inseamna patriotismul, dragostea pentru tara, dar si respectul pentru cultura si valorile altor popoare. Un om pentru care a fi ghid nu este doar o meserie, ci o vocatie: Volkan Özbilgin! Multumesc dl Volkan pentru aceasta călătorie, care datorita dumneavoastră a fost atât de frumoasă și plina de atatea informații! Multumesc Ramazan, pentru atatia km parcursi in deplina siguranță! Multumesc tuturor pentru o vacanta superba, cu amintiri de neuitat ! Istanbul, asteapta-ne ! Venim !
Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Excursie Muzeul Etnografic Etar - Veliko Tarnovo | 1 zi autocar | 2021

Excursie Muzeul Etnografic Etar - Veliko Tarnovo | 1 zi autocar | 2021

Bulgaria

 • 0
 • 3
 • 0 Nopti / Conform itinerar / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 31.10.2021

de la 26 €/pers.

Circuit Istanbul - Comoara de pe doua continente | 5 zile - Autocar | 2021

Circuit Istanbul - Comoara de pe doua continente | 5 zile - Autocar | 2021

Turcia

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 10.11.2021

de la 199 €/pers.

Circuit Pamukkale Efes | 8 zile - Avion | 2021

Circuit Pamukkale Efes | 8 zile - Avion | 2021

Turcia

 • 7
 • 4
 • 7 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 06.11.2021

de la 129 €/pers.

Calendar plecari circuite

Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!

Solicita oferta