× Hello Holidays

Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - Avion | 2022


Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - Avion | 2022
Recenzii turisti
Ghid insotitor
Variante de plata
Card online
Transfer bancar
Cash
 • Zbor Bucuresti - Antalya si retur, bagaj de mana 6 kg + bagaj de cala 20 kg;
 • Transport cu autocar local modern, cu A/C, pe durata circuitului, in Turcia;
 • Cocktail de bun-venit;
 • Ghid insotitor licentiat, vorbitor de limba romana;
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale).

Program detaliat

Circuit Cappadocia - Antalya | 8 zile - Avion | 2022

Ziua 1. BUCUREȘTI - ANTALYA
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare pe zborul spre Antalya, localitate supranumita “capitala Rivierei turcesti” (direct sau via Istanbul). Dupa aterizarea pe aeroportul din Antalya se efectueaza transferul catre hotelul la care veti fi cazati. Cocktail de bun venit si timp liber.

Ziua 2. ANTALYA - KONYA - CAPPADOCIA
Mic dejun. Plecare spre Konya, batrana capitala a Sultanatului Selgiucid si patria dervisilor rotitori, un oras conservator si pastrator de traditii stravechi. Aici vizitam o bijuterie a artei islamice, Mausoleul lui Jalal al Din, cel mai mare poet mistic persan, cunoscut sub numele de Rumi sau Mevlana. Ne vom bucura de faimoasa tehnica de rotire ca forma de pomenire, intr-o ceremonie denumita Sema. Continuam pe traseul vestitului “ Drum al Matasii”, spre Cappadocia, tinutul selenar din inima Turciei, traversand o zona pitoreasca a Muntilor Taurus si a stepei anatoliene. Seara, cazare in zona Cappadocia.

Ziua 3. GOREME - UCHISAR 
Mic dejun. Admiram muzeul in aer liber din Valea Goreme, vechiul complex monastic ce adaposteste incredibile biserici sapate in stanca, decorate cu fresce bizantine de o neasemuita frumusete. Urmeaza vizitarea “Castelului” Uchisar, gigantic “svaiter” de piatra, folosit ca refugiu de primii crestini, cu o superba panorama asupra Vaii Porumbeilor. Continuam, apoi, spre unul dintre impresionantele „orașe” labirintice subterane, cu biserici si case sapate in piatra, locul in care se adaposteau locuitorii de spaima invaziilor, iar  primii crestini fugind din calea persecutiilor pagane.  Seara, întoarcere la acelasi hotel în zona Cappadocia.

Ziua 4. CAPPADOCIA
Mic dejun. Continuam vizitele in Cappadocia, iar pentru astazi va propunem sa vizitam o crama, pentru a degusta delicioase vinuri locale. Spre dupa-amiaza, ajungem la un atelier de tesatorie, unde vom vedea cum diverse materii prime, ca matasea, bumbacul sau lana, ajung produse finite, pregatite de comercializare. Seara, întoarcere la  acelasi hotel în zona Cappadocia.

Ziua 5. CAPPADOCIA - ANTALYA 
Mic dejun. Pornim spre Antalya, orasul infiintat de Attalos al II lea, vestitul rege al Pergamului, cu aproximativ 150 de ani inainte de Christos. Pe traseu avem posibilitatea de a vizita impozantul caravanserai Selgiuc din Valea Konya, construit in sec. Xlll in onoarea sultanului Alaeddin Kayqubad, pe o suprafata de 3900 de metri patrati. Seara, cazare in zona Antalya.

Ziua 6. ANTALYA - CASCADA KARPUZKALDIRAN
Mic dejun. Tur de oras in Antalya, emblematicul oras de pe Riviera turceasca a Marii Mediterane. Vom vizita portul, centrul vechi si faimosul minaret – simbolul orașului, Yivli Minare. Timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii, dar si la unul cu articole din piele. Continuam, apoi, cu impresionanta cascada Karpuzkaldiran, aflata in apropiere de Lara Beach, o spectaculoasa cadere de apa, imbratisata de smaraldul marii.  Seara, cazare la acelasi hotel in zona Antalya.

Ziua 7. ANTALYA - ALANYA
Mic dejun. Timp liber, sau, optional excursie la Alanya pentru a vizita Castelul construit pe un promotoriu situat la 250 de metri deasupra marii si inconjurat de peste 6 km de puternice ziduri de aparare, datand din perioada elenistica si refacut si intarit de-a lungul secolelor, structura actuala fiind realizata in anul 1221 la ordinul sultanului Alaadin Keykubat. Programul continua cu Pestera Dim, una dintre cele mai mari de pe teritoriul Turciei, aflata la doar 12 km de statiune, la o altitudine de aproximativ 230 de metri, cele doua galerii ale sale insumand o lungime de 360 de metri, cu o inaltime medie de 10-15 metri. Pe parcursul vizitei intalnim stalactite si stalacmite cu forme carstice deosebite si unele dintre acestea de dimensiuni impresionante. Spre seara, retur la acelasi hotel din zona Antalya. 

Ziua 8. ANTALYA - BUCUREŞTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur spre Bucuresti (direct sau via Istanbul)

Excursii Optionale

Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare, ghizi locali) (+109 EUR)

Ofertă

Date de plecare 2022

Loc in Camera dubla/tripla
(FIRST MINUTE)

Loc in Camera dubla/tripla
(STANDARD)

Supliment single

COPIL
0 – 1.99 ani

COPIL
2 - 12 ani
(FIRST MINUTE)

18.02

55 €

79 €

105 €

50 €

55 €

25.02, 25.11

75 €

99 €

105 €

50 €

75 €

4.03

95 €

119 €

105 €

50 €

95 €

11.03, 18.11

105 €

129 €

105 €

50 €

105 €

18.03, 11.11

115 €

129 €

105 €

50 €

115 €

25.03, 4.11

125 €

139 €

105 €

50 €

125 €

1.04, 28.10

135 €

149 €

105 €

50 €

135 €

8.04, 21.10

145 €

159 €

105 €

50 €

145 €

15.04, 22.04, 29.04, 23.09

205 €

219 €

105 €

50 €

205 €

6.05, 13.05, 20.05, 14.10

165 €

179 €

105 €

50 €

165 €

27.05, 7.10

175 €

189 €

105 €

50 €

175 €

30.09

185 €

199 €

105 €

50 €

185 €

FIRST MINUTE valabil pana la 28.02.2022, cu achitarea unui avans de 10% la inscriere, inca 20% pana la 28.02 si diferenta de plata cu 30 de zile inainte de plecare.
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus. 

OFERTA SAFE PRICE (Tarif Standard) - 40% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 14 zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului, respectiv:
a) 25 Euro/persoana - taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare)
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 44-31 zile inainte de plecare/intrare.
c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a avansului achitat, doar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul achitat). Insa, in situatia in care turistul solicita reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, nu se percepe taxa de serviciu.

Bine de știut

Grup minim 20 persoane.
In cazul nerealizarii grupului minim excursia se va reprograma / anula, cu posibilitatea inscrierii la un program similar.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program.

Informații

- Pentru calatorie este necesar pasaportul simplu electronic sau temporar, valabil cel putin 6 luni de la data întoarcerii în tara. Toti copiii au nevoie de pasaport. 
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
- Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta.
- Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold - Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
- Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
- Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie.
- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
- In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.
- Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.
- In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum întarzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
- Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie.
 • Zbor Bucuresti - Antalya si retur, bagaj de mana 6 kg + bagaj de cala 20 kg;
 • Transport cu autocar local modern, cu A/C, pe durata circuitului, in Turcia;
 • Cocktail de bun-venit;
 • Ghid insotitor licentiat, vorbitor de limba romana;
 • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 4-5* (standarde locale).

Excursii Optionale

Pachetul Cina & Cultura (7 cine, toate taxele de intrare, ghizi locali) (+109 EUR)

Recenzii

5/5
din 4 recenzii
Adauga recenzie
Darina Ionescu

27.09.2021

Circuitul Cappadocia-Antalya din perioada 17-24 septembrie 2021, a fost un succes deplin. Imaginile vorbesc mult, minuni ale naturii, spectaculos. O contribuție importanta au avut-o și ghizii, Ebru Açikgöz Çubukcu, Taner și Aytaç Açikgöz, de un profesionalism desăvârșit și capacitatea de a armoniza grupuri de turiști, de a crea o atmosfera foarte plăcută, de vacanta reușită. Felicitări și mulțumim, Hello Holidays, pentru frumusețile văzute, cât și pentru colaboratorii ghizi!
Monica Budui

13.09.2021

💕 Circuit Cappadocia-Antalya 💕 🇹🇷 A fost o experienta MINUNATA! Am ales câteva poze la întâmplare din sutele de poze făcute, nici nu mai știu ce sa aleg pentru a descrie frumusețea locurilor vizitate. A fost un traseu extraordinar, cu o istorie fascinanta. 🇹🇷 Am revenit acasă cu gândul de a ne întoarce din nou și asta numai datorita ghidului nostru, dl. Volkan Özbilgin care ne-a transmis dragostea lui fata de tara și noua. Pe lângă faptul ca este un om neobosit, care a vrut sa ne arate cât mai multe locuri, ne-a povestit atât de multe lucruri despre tara, istorie, religie, economie, într-un mod ușor de înțeles și plăcut încât ne dorim sa mai facem și alte circuite cu el.👏 🇹🇷 Se zice ca "Omul sfințește locul" și acest proverb se potrivește de minune domnului Volkan. 🇹🇷 Mulțumim agenției Hello Holidays și lui Volkan pentru o excursie de neuitat. 🙏Teşekkür ederim Volkan! 🤗
Cristina Budui

13.09.2021

Dupa o saptamana de vis, am revenit acasa.....deja cu gandul la urmatoarea vacanta! Felicitari, echipei Hello Holidays - Romania, care a reusit sa ne ofere o experienta fabuloasa si amintiri de neuitat : #Cappadocia, Tara cailor frumosi, cu peisajul ei unic si parca nepamantean; #Konya - un oras extrem de vechi, încărcat de istorie, cu radacini in timpurile hititilor; #Antalya - un real paradis, protejata pe de o parte de muntii Taurus si scaldata de apele calde si clare ale Marii Mediterane. Si nu in ultimul rand, ingredientul principal: un ghid de exceptie, un om care te invata ce inseamna patriotismul, dragostea pentru tara, dar si respectul pentru cultura si valorile altor popoare. Un om pentru care a fi ghid nu este doar o meserie, ci o vocatie: Volkan Özbilgin! Multumesc dl Volkan pentru aceasta călătorie, care datorita dumneavoastră a fost atât de frumoasă și plina de atatea informații! Multumesc Ramazan, pentru atatia km parcursi in deplina siguranță! Multumesc tuturor pentru o vacanta superba, cu amintiri de neuitat ! Istanbul, asteapta-ne ! Venim !
Denisa Oprea

09.04.2021

Recenzie adaugata cu succes!

Ai calatorit cu noi? Lasa-ne un review!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte circuite din regiune

Circuit Grecia Clasică și Insula Corfu | 10 zile - Autocar | 2022

Circuit Grecia Clasică și Insula Corfu | 10 zile - Autocar | 2022

Grecia

 • 9
 • 3
 • 9 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 24.06.2022

de la 456 €/pers.

Circuit Grecia - Peloponez | 7 zile - Autocar | 2022

Circuit Grecia - Peloponez | 7 zile - Autocar | 2022

Grecia

 • 6
 • 3
 • 6 Nopti / Mic dejun / Transport cu autocarul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 19.06.2022

de la 343 €/pers.

Circuit Istanbul - Comoara de pe doua continente | 5 zile - Avion | 2022

Circuit Istanbul - Comoara de pe doua continente | 5 zile - Avion | 2022

Turcia

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport cu avionul
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.05.2022

de la 203 €/pers.

Calendar plecari circuite

Aprilie 2022
Mai 2022
Iunie 2022
Iulie 2022
August 2022
Septembrie 2022
Octombrie 2022
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!