× Hello Holidays

AVRA IMPERIAL HOTEL

Kolymbari, Creta-Chania, Grecia

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Found at the beautiful seaside village of Kolymbari, Avra Imperial has developed a modern resort with minimal elements. The two flourishing earth elements, water and green land embrace the resort made with the finest resources of marble, wood and local stone that complement the opulent, luxurious contemporary rooms and suites featuring 118 private or shared pools. Avra Imperial is a true Resort Hotel that aspires to become a protagonist in Chania, Crete with its unique facilities and superior services.

Descriere hotel

Hotelul Avra ​​Imperial este o stațiune de lux pe plajă din Chania.
Pur și simplu, o piatră de hotar în unitățile de cazare moderne de lux, care oferă confort, divertisment și relaxare  
Combinând simplitatea cu luxul și inovația, Hotelul Avra ​​Imperial reprezintă facilități excelente și servicii impecabile.
În Avra ​​Imperial Rooms & Suites, rafinamentul se întâlnește cu confortul, iar designul contemporan se întâlnește cu arhitectura de inspirație antică. 


Localizare

Hotelul se află la 2 minute de mers pe jos de centrul orașului Kolimvari și la 23 km vest de Chania. Hotelul este la 35 km de Aeroportul Internațional Chania. Faimosul defileu Samaria este la 40 de minute de mers cu mașina (58 km).
 


Facilități hotel

Hotelul Avra Imperial Beach Resort Spa ofera o gama larga de facilitati de prima clasa si servicii pentru oaspeti:  restaurant principal “Basilico“, restaurant Gourmet “Origano”, restarant a la carte “Fresco”, beach bar “Blu”, lounge Bar, 2 baruri la piscine “Aura”, 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara, centru de Welness si fitness, centru spa cu 8 camere de masaj si un salon de infrumusetare, mini market, magazin de suveniruri, centru de conferinte, teren de tenis, inchirieri auto, internet wireless in intregul hotelul gratuit, parcare in limita locurilor disponibile.


Facilități camere

Camerele ultramoderne au podea cu parchet și includ o baie mare cu cadă și duș. 
De asemenea, veți găsi un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și prin satelit, precum și WiFi gratuit. 
Unele camere oferă o piscină privată sau comună sau o terasă spațioasă cu o cadă cu hidromasaj. 
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn