× Hello Holidays

CASA 4 SALCII.

BALTENII DE SUS, Jud. Tulcea, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

INFORMATII GENERALE
Casa 4 Salcii se afla in satul Baltenii de Sus, pe malul drept al Bratului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orasul Tulcea.
DESCRIERE UNITATE
Locatia este integrata perfect in natura, inconjurata de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra Dunarii, lacului Fara Nume si a Dealurilor Tulcei. Momentele de relaxare cu familia sau prietenii vor fi umplute cu sentimentul salbatic al imprejurimilor.
FACILITATI UNITATE
Casa 4 Salcii asigura un nivel ridicat de confort, intimitate, liniste si ambianta placuta. Dispune de parcare privata, gradina amenajata in 3 terase, piscina, zona pentru sezlonguri, trambulina, spatiu pentru activitati sportive, spatiu amenajat de joaca pentru copii, un loc amenajat pentru foc in aer liber unde aprindem o buturuga in stil suedez (swedish torch), zona de gratar, internet Wi-fi gratuit .
La parter stau la dispozitie lobby-ul, receptia, sala de mese, barul in sistem autoservire, cu fise de camera si restaurantul.
DESCRIERE CAMERE
Camerele duble dispun de un pat matrimonial. Unele camere au si balcon
Camerele triple dispun de un pat matrimonial si un pat single sau o canapea extensibila, au balcon sau terasa, iar una din camerele triple se afla la mansarda.
Camera Family cu terasa la mansarda este compusa din doua incaperi fara usa despartitoare si are o terasa cu vedere la gradina. In prima incapere exista doua paturi single, iar in a doua a incapere alte doua paturi single.
Camera Family cu terasa este de asemenea compusa din doua incaperi fara usa despartitoare. In prima incapere exista un pat matrimonial, iar in a doua a incapere se afla doua paturi single.
Toate camerele dispun de baie proprie, aer conditionat si TV.
LOCALIZARE
Casa 4 Salcii se afla in satul Baltenii de Sus, pe malul drept al Bratului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orasul Tulcea.
ATRACTII TURISTICE
Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca
Cetatea Halmyris- in comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia - in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa - situat in orasul Babadag
Cetatea romana Noviodunum - langa orasul Isaccea
Cetatea romana Arrubium - in orasul Macin
Cetatea romana Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) - Sulina.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu.
FACILITATI COPII
Piscina exterioara, loc de joaca.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn