× Hello Holidays

Continental Drobeta Turnu Severin

Drobeta Turnu-Severin, Jud. Mehedinti, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Continental Drobeta Turnu Serverin, situat pe Bulevardul Carol, pe partea stanga a Dunarii, se afla la o distanta mica de principalele puncte de interes ale orasului. Ofera o priveliste panoramica unica datorita Dunarii, cu al sau spectacol de culori si peisaje.
Hotelul a fost ridicat pe mai multe niveluri, impunator si plin de personalitate, fiind situat pe una din terasele municipiului Drobeta Turnu Severin, in mijlocul celui mai mare si frumos parc al orasului, parcul Rozelor.

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin este situat in centrul orasului, in apropierea Defileului Dunarii, a unor atractii turistice de importanta istorica si a portului. Faimosul Pod al lui Traian se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos. Statuia lui Decebal din Parcul Natural Portile de Fier este la 45 km.

Dupa modernizari, hotelul Continental Drobeta Turnu Serverin are dotari si facilitati potrivite calatorului modern.

Hotelul are 3 stele si pune la dispozitie 115 camere primitoare si confortabile disponibile pentru servicii de cazare, astfel:

- 66 de camere standard;
- 44 de camere deluxe;
- 5 apartamente.Camerele standard sunt impartite in:
- 17 camere Duble Standard, care au un pat matrimonial de 160cm;
- 11 camere Twin Standard, care au doua paturi de 90cm;
- 2 camere Duble Standard cu fotoliu extensibil, care au un pat matrimonial de 160cm si un fotoliu extensibil pentru a treia persoana;
- 21 camere Duble Standard cu vedere catre Dunare, care au un pat matrimonial de 160cm;
- 15 camere Twin Standard cu vedere catre Dunare, care au doua paturi de 90cm;Camerele standard au o suprafata de 21 metri patrati si sunt dotate cu TV prin cablu, mini-frigider, birou, acces gratuit la Wi-Fi si telefon.

Cele 44 de camere deluxe sunt dotate cu mobilier modern si, in plus fata de camerele Standard, beneficiaza de aer conditionat, uscator de par si geamuri termopan, iar baile au cabine de dus.

Structura camerelor Superior este:
- 7 camere Duble Superior cu un pat matrimonial de 160cm;
- 13 camere Twin Superior cu doua paturi de 90cm;
- 20 camere Duble Superior cu vedere la Dunare si un pat matrimonial de 160cm;
- 2 camere Twin Superior cu vedere la Dunare si doua paturi de 90cm;
- 2 camere Duble Superior cu fotoliu extensibil si vedere la Dunare, au un pat matrimonial de 160cm si un fotoliu extensibil pentru a treia persoana.
Camerele au un design modern si practic ce optimizeaza la maximum suprafata de 21 metri patrati. Toate camerele sunt camere de nefumatori. Facilitatile suplimentare ale acestui tip de camera sporesc confortul.

Apartamentele Family ofera mai mult spatiu si numeroase facilitati suplimentare in comparatie cu camerele Standard sau Superior. 
Cu o priveliste panoramica unica asupra Dunarii, apartamentele hotelului stau la dispozitia turistilor pentru a detasa de tensiunea orasului. Structura apartamentelor este perfecta pentru un sejur linistit si pentru un confort sporit.
Hotelul dispune de 3 apartamentele Family ce au o suprafata generoasa de 40 metri patrati si sunt alcatuite dintr-un living, un dormitor si doua bai cu cada. Livingul este mobilat cu o canapea extensibila pentru 2 copii pana in 12 ani, iar dormitorul cu un pat generos ce are dimensiunea de 160cm.
Apartamentele sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, birou, acces gratuit la WiFi, telefon, aer conditionat, uscator de par, cantar si cafetiera. La receptie puteti solicita o umbrela sau un fier de calcat.

Apartamentul Superior are o atmosfera boema, calda, ce invita la relaxare.
Hotelul dispune de 2 Apartamente Superior ce au o suprafata de 40 de metri patrati. Apartamentele sunt formate dintr-un living, un dormitor spatios si doua bai cu cabina de dus. Patul din dormitor are dimensiunile de 160/200 cm.

Apartamentele Superior dispun de  TV prin cablu, minibar, birou, acces gratuit la WiFi, telefon, aer conditionat, uscator de par, cantar, geamuri termopane si cafetiera.

Fiecare camera ofera o vedere panoramica impresionanta asupra Dunarii sau catre Parcul Rozelor.
Restaurantul hotelului Continental Drobeta Turnu Severin este unul dintre cele mai selecte si cunoscute restaurante din Drobeta Turnu Severin. Meniul cuprinde o selectie de preparate diverse, pline de gust si culoare, din gastronomia internationala, dar si din cea traditional romaneasca. In timpul verii, masa poate fi servita pe terasa restaurantului, intr-o atmosfera placuta. Restaurantul Continental este situat la parterul hotelului.
Pentru a incheia o zi lunga si aglomerata, barul de zi al hotelului sta la dispozitia oaspetilor sai cu bauturi alese, cocktail-uri colorate, vin aromat si cafea gustoasa. Barul se afla la parterul hotelului, iar decorul modern si atmosfera reconfortanta il transforma in locul ideal pentru intalniri de afaceri sau pentru momentele de relaxare alaturi de cei dragi.

Pentru organizarea evenimentelor corporate, Continental Drobeta Turnu Severin pune la dispozitia turistilor doua sali de conferinta moderne, echipate cu tot echipamentul tehnic necesar pentru un eveniment reusit. 
Ambele sali beneficiaza de lumina naturala si sunt dotate cu sistem de climatizare, ecran de proiectie si flip chart, iar internetul WiFi de mare viteza este disponibil gratuit. La cerere, se pot pune la dispiztia organizatorilor urmatoarele: sistem de traducere simultana, sisteme audio si video complexe, echipament IT, videoproiector, pupitru si servicii de secretariat.
Sala de conferinte Apollodor permite organizarea conferintelor si a evenimentelor importante, aceasta avand o capacitate maxima de 80 locuri. Sala ofera confortul si logistica necesara unui eveniment reusit, datorita facilitatilor pe care le ofera. Sala este dotata cu aer conditionat, ecran de proiectie, flipchart si internet WiFi gratuit.

Sala de conferinte President a fost renovata recent si are o capacitate de 250 de locuri. Salonul poate gazdui atat evenimente private, cat si conferinte de mare anvergura. Incaperea dispune de lumina naturala si de o deschidere spre Parcul Rozelor, fapt ce poate contribui la succesul evenimentului corporate datorita cadrului perfect pentru relationarea intre invitati.
Sala ofera un cadru elegant pentru desfasurare, fiind dotata cu toate facilitatile necesare unei eveniment corporate: aer conditionat, ecran de proiectie, flipchart si internet WiFi gratuit.

Servicii si facilitati cu plata: biliard, spalatorie/calcatorie, sali de conferinta si evenimente/petreceri, fax/copiator.

Parcare privata la proprietate (nu este posibila rezervarea) si se achita la fata locului.

Observatii: Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Continental

Continental

Drobeta Turnu-Severin, Jud. Mehedinti, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 758 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn