× Hello Holidays

Continental Forum Bucuresti

Bucuresti, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Continental Forum Bucuresti este situat in centrul orasului si permite oaspetilor sai accesul rapid si usor catre toate punctele de interes din oras.
Multumita pozitionarii excelente si serviciilor de cea mai buna calitate oferite clientilor, hotelul se incadreaza in topul celor mai bune hoteluri din Bucuresti.
Zona prezinta interes atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru turismul leisure organizat sau pe cont propriu.

Hotelul  este situat chiar langa parcul si statia de metrou Izvor si se afla la doar cateva minute de Centru Vechi si de Piata Unirii. In imprejurimi se gasesc numeroase institutii guvernamentale si centre de business importante. De asemenea, Piata Constitutiei si Muzeul National de Arta Contemporana sunt la cateva minute distanta.

Hotel Continental Bucuresti a fost renovat, igienizat si remobilat in anul 2021 si pune la dispozitia oaspetilor sai mai multe tipuri de camere. Toate camerele respecta standardele internationale de 4 stele si beneficiaza de dotari si facilitati moderne, dedicate turistilor pretentiosi.

Hotelul are un numar de 161 de camere care imbina cu succes stilul clasic cu cel contemporan. Din totalul numarului de camere regasim:
- 84 camere standard;
- 45 camere deluxe;
- 25 camere family;
- 7 apartamente.

Toate camerele sunt confortabile, relaxante si practice. Mai mult, atat camerele deluxe, cat si apartamentele ofera o priveliste panoramica superba catre Palatul Parlamentului.

Hotelul dispune de 84 de camere Standard cu o suprafata de 22 mp fiecare. Camerele de tip Standard sunt impartite astfel:
- 36 camere de tipul standard duble (cu pat matrimonial de 160 cm), special concepute pentru calatoriile de afaceri;
- 48 camere de tipul standard twin (2 paturi de o persoana) potrivite pentru delegatii si grupuri turistice.Toate camerele Business au WiFi gratuit de mare viteza, televizor LCD, minibar, filtru de ap, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.

Camerele Deluxe (suprafata intre 19 - 25 mp) cu vedere la Palatul Parlamentului sunt concepute pentru turistii care doresc sa se rasfete intr-un spatiu elegant si care, totodata, simt nevoia confortului de acasa. Acestea au un decor special si dispun de toate facilitatile necesare pentru a putea experimenta o vacanta relaxanta si lipsita de griji.Cele 45 de camerele sunt distribuite astfel:
- 16 camere Deluxe Single (cu un pat de 160 cm si o suprafata de 19 mp);
- 26 camere Deluxe Duble (cu pat de 160 cm si o suprafata de 22 mp);
- 3 Camere Deluxe Duble cu canapea (un pat de 160 cm + o canapea si o suprafata de 26 mp).Toate camerele Deluxe cu vedere la Palatul Parlamentului au WiFi gratuit, televizor LCD, minibar, espressor de cafea, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.

Camerele Deluxe Family cu vedere la Palatul Parlamentului sunt special concepute pentru cei care doresc sa calatoreasca alaturi de familie. Dotarile si facilitatile acestui tip de camera se preteaza cu succes familiilor formate din doi adulti si doi copii.Camerele Family sunt de doua tipuri:
- 11 camere Deluxe Family cu vedere la Palatul Parlamentului , cu un pat de 160 cm si o canapea extensibila, avand o suprafata de 26 mp;
- 14 camere Deluxe Plus Family cu vedere la Palatul Parlamentului, cu 2 paturi de 140 cm, avand o suprafata de 27 mp.Camerele Family au WIFI gratuit, Televizor LCD, minibar, espressor de cafea, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.

Hotelul dispune de:
-  6 apartamente Family, dotate cu 1 pat matrimonial de 160 cm si o canapea extensibila in living;
- 1 apartament Deluxe plus Family, dotat cu 2 paturi duble de 140 cm ce poate gazdui pana la 4 persoane.
Toate apartamentele au WiFi gratuit, televizor LCD, minibar, espressor de cafea, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci. De asemenea, apartamentele dispun de un balcon cu o vedere superba asupra orasului si de doua bai, una dintre ele fiind dotata cu cada.
In incinta hotelului Continental Forum Bucuresti se afla Bistro Continental, un restaurant cald si primitor in care se pot savura preparate delicioase din bucataria romaneasca si internationala. Barul de zi ofera o gama impresionanta de bauturi, alcoolice si non-alcoolice, menite sa acopere o varietate mare de gusturi.

Continental Forum pune la dispozitie 6 sali de conferinta cu lumina naturala, facilitati moderne, dotari confortabile si servicii de calitate. Fiecare sala de conferinte poate fi adaptata in functie de specificul fiecarui tip de eveniment in parte. Doua sali de conferinte (Eminescu si Eliade) au pereti mobili si se pot diviza in 2 sali mai mici.
Printre facilitatile oferite pentru organizarea unei conferinte in Bucuresti putem enumera internet WiFi gratuit, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, sistem audio si video, echipament IT. Fiecare incapere este dotata cu aer conditionat si sistem de incalzire.

Succesul sesiunilor de business meetings depinde de reusita evenimentului si de o organizare impecabila. Personalul specializat ofera consultanta in alegerea salii potrivite si in personalizarea meniului. Astfel, pentru pauzele de pranz sau cina, exista multiple variante de coffee break, dar si meniuri variate pentru pranz si cina.

Accesul animalelor de companie este permis (se pot percepe taxe)

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

. Forty One

. Forty One

Bucuresti, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 867 Lei/pers.

. Cantemir

. Cantemir

Bucuresti, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Room only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 783 Lei/pers.

. CASA NORD

. CASA NORD

Bucuresti, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Room only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 650 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn