× Hello Holidays

DORIA HOTEL BODRUM

Bodrum, Bodrum, Turcia

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Doria Hotel Bodrum, un hotel de tip boutique care servește tot timpul anului în locația sa superioară, îmbrățișând albastrul nesfârșit al Mării Egee, promite o experiență de vacanță de neuitat plină de amintiri magice în Bodrum. Cu vedere la priveliștea uluitoare a Golfului Bitez, Hotelul Doria Bodrum își are locul în textura plină de culoare a orașului Bodrum, cu stilul său reînnoit și designul modern. Reflectând spiritul plin de viață al Mării Egee și Mediteranei în fiecare detaliu, Hotelul Doria Bodrum oferă oaspeților săi o combinație elegantă între un stil simplu, prietenos și elegant, precum și o experiență unică de confort și lux.

Descriere hotel

Doria Hotel Bodrum, un hotel de tip boutique care servește tot timpul anului în locația sa superioară, îmbrățișând albastrul nesfârșit al Mării Egee, promite o experiență de vacanță de neuitat plină de amintiri magice în Bodrum.
Cu vedere la priveliștea uluitoare a Golfului Bitez, Hotelul Doria Bodrum își are locul în textura plină de culoare a orașului Bodrum, cu stilul său reînnoit și designul modern. Reflectând spiritul plin de viață al Mării Egee și Mediteranei în fiecare detaliu, Hotelul Doria Bodrum oferă oaspeților săi o combinație elegantă între un stil simplu, prietenos și elegant, precum și o experiență unică de confort și lux.


Localizare

Hotelul Doria este la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Bodrum, iar aeroportul internaţional Milas-Bodrum este la 40 de minute.
 


Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant principal, baruri, o cafenea, un hol decorat cu lucrări contemporane de artă modernă, săli de conferințe și petreceri, serviciu de room service disponibil 24 de ore, serviciu de spălătorie, schimb valutar și parcare privată.


Facilități camere

Camerele sunt dotate cu televizor LCD, conexiune la internet wireless, seif, telefon, minibar, uscător de păr, telefon în baie, sistem de aer condiționat și detector de incendiu.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn