× Hello Holidays

ELEFTHERIA HOTEL

Aghia Marina, Creta-Chania, Grecia

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Amplasarea strategică a hotelului pe un deal, într-un mediu natural și liniștit, oferă vederi spectaculoase la mare, creând o oportunitate pentru o vacanță relaxantă într-un cadru prietenos și familial. Hotelul dispune de 66 de camere situate în 3 clădiri.

Descriere hotel

Amplasarea strategică a hotelului pe un deal, într-un mediu natural și liniștit, oferă vederi spectaculoase la mare, creând o oportunitate pentru o vacanță relaxantă într-un cadru prietenos și familial. 
Hotelul dispune de 66 de camere situate în 3 clădiri.


Localizare

Hotelul este situat în zona Agia Marina, o zonă de coastă la 8 km vest de Chania.
Hotelul este construit pe un deal la cca. 850 de metri de mare.
 


Facilități hotel

Hotelul Eleftheria  impresionează cu un hol spațios adiacent recepției, dotat cu televiziune prin satelit.
Dispune de un restaurant generos, o piscină complexă care include o secțiune dedicată copiilor și un bar la piscină pentru răcoritoare.
Facilitățile adiționale includ parcare în afara fiecărei clădiri, un loc de joacă pentru cei mici, o sală de sport, saună și un magazin de suveniruri.
Atât micul dejun, cât și cina sunt oferite sub formă de bufet, asigurând o varietate bogată și comoditate pentru oaspeți.
 


Facilități camere

Toate camerele sunt dotate cu baie, telefon, TV, frigider, radio, aer conditionat si un balcon cu vedere la coasta si gradinile din jur.
 

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn