× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Ezdan Palace oferă acces ușor la principalele cartiere de afaceri și divertisment ale orașului, o locație excelentă pentru a descoperi capitala mereu in creșterea Qatarului. Această proprietate de 5 stele se află chiar vizavi de Mall Ezdan, langă Landmark Mall și la doar 10 minute de Doha Festival City și Al Hazm Mall, ceea ce face ca hotelul să fie o alegere excelentă pentru a călătorii interesați de cumpărături.

Toate camerele au lenjerie de pat luxoasă, mobilier elegant și baie de marmură cu cadă și duș. Camerele includ birou confortabil, aparat de cafea Nespresso, mini frigider, cutie de valori, TV Smart Full HD cu ecran de 49 inch și WiFi gratuit de mare viteză.


Ezdan Palace oferă o experiență gastronomică de talie mondială in cele 3 restaurante distincte. Tolaitola este un restaurant elegant deschis toată ziua, care oferă mancăruri arabe și internaționale contemporane. Red Orchid este un restaurant tailandez original, cu o bucătărie mare in plan deschis, stații de lucru mari și 2 săli private de luat masa. Toate restaurantele au o bucătărie deschisă și o zonă de relaxare in aer liber.

Această proprietate oferă liber o zonă spațioasă in apă, cadă cu hidromasaj, bar in zonă pentru băuturi răcoritoare și zonă dedicată copiilor cu zona de joacă. De asemenea, include un centru de fitness, zone de wellness pentru bărbați și femei și un salon de infrumusețare doar pentru femei, Mounir. O selecție extinsă de tratament de lux este oferită in camere separate pentru femei, bărbați și cupluri la Royal Emeralds Spa. Ezdan Palace poate găzdui evenimente corporative și sociale, in sala superbă de 1905 m², cu intrare privată, sau in 5 săli de ședințe mai mici.

Hotelul se află la doar 30 de minute de Aeroportul Internațional Doha și aproape de instituțiile de invățămant important precum Fundația Qatar, Universitatea Qatar și Centrul Național de Convenții Qatar, ceea ce il face o alegere excelentă pentru turiști de afaceri și pentru cei care vin in Qatar pentru misiuni științifice sau educaționale.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn