× Hello Holidays

Fenyo

Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Fenyo*** este situat in inima orasului Miercurea Ciuc, resedinta judetului Harghita, in imediata vecinatate a parcului central si patinoarului artificial. 

Hotelul se afla la o distanta de 5-10 minute de mers pe jos de Castelul Mika, care gazduieste Muzeul Secuiesc al Ciucului, dar si strada pietonala care evoca atmosfera contemporana, teatrul si biserica mileniului sunt tot in apropiere. 

Hotelul are 8 etaje si o capacitate totala de 101 camere cu eleganta si bun gust, potrivite atat pentru persoanelor care vor sa se relaxeze, cat si pentru cei care calatoresc cu scop de afaceri. In camerele hotelului turistii vor avea parte de relaxare si confort intr-o atmosfera prietenoasa, cu o priveliste minunata catre muntii Harghita sau la frunzisul verde si revigorant al parcului central.
In functie de nevoile oaspetilor exista sapte tipuri de camere disponibile. In functie de gradul de ocupare al hotelului check in-ul se poate face mai devreme si check out-ul mai tarziu.

Camerele superioare si apartamentele au acces gratuit la Fenyo SPA.

Camera single: suprafata de 20.66 mp, pat dublu, baie cu cada, uscator de par si alte articole de toaleta, minibar, televizune cu program de grila analogica si digitala, telefon cu fir si internet wireless (WIFI). Camerele au vedere la frunzisul verde al parcului central si al orasului.Camera dubla standard: suprafata de 20 mp, pat dublu, baie cu cada, uscator de par si alte articole de toaleta, minibar, televizune cu program de grila analogica si digitala, telefon cu fir si internet wireless (WIFI). Camerele au vedere la frunzisul verde al parcului central si al orasului. Camerele standard pot fi echipate cu paturi suplimentare pentru un adult sau un copil.

Camere standard superior: caracterizate de linii si culori moderne,  disponibile intr-o varietate de structuri: camere cu pat matrimonial, camere cu paturi twin sau camere interconectate, ideale pentru familii.

Camere superior: clasice, elegante, ofera mai mult spatiu, avand o suprafata de 35 mp. Facilitatile standard ale acestor spatii de cazare sunt completate de o terasa de tip mediteraneam si una complet deschisa.

Apartamentele au o suprafata de 53 mp sunt elegante si au vedere catre Muntii Harghita. Acestea su terase inchise dar si de tip mediteranean, sunt echipate cu doua bai si nu au paturi suplimentare. In sufragerie sunt fotolii din piele, masuta de cafea si un birou.

Suita pentru familie: ofera un spatiu mai mare (40 mp) pentru familii cu doi copii care vor sa petreaca timpul in mod confortabil si plcut, fiind echipat cu doua bai.

Suita de lux (68 mp) ofera recreatie exclusiva pentru oaspetii care doresc sa se bucure de o experienta personalizata. Situata la ultimul etaj, suita ofera peisaje pitoresti ale muntilor. Suita are terase deschise si de tip mediteranean. Relaxarea va deveni si mai placuta datorita jacuzziul din mozaic.

Camere duble interconectate: O camera dubla standard si o camera dubla cu un spatiu care acorda acces in ambele camere, ambele fiind echipate cu bai separate.

De asemenea, exista camere accesibile pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Restaurant:
Delicii culinare pentru gustul tuturor!
In restaurantul hotelului oaspetii au la dispozitie cele mai delicioase feluri de mancare si specialitati din bucataria secuiasca si internationala intr-un mediu linistit si spectaculos. Nevoile prioritare vor fi satisfacute cu alimente sezoniere si feluri delicate.
Serviciile gastronomice de inalta calitate sunt garantate de materii prime de cea mai buna calitate, atent selectate, iar competenta si atentia maestrului bucatar asigura selectia de meniuri care fac armonie perfecta in arome si serviciul exclusiv.

Un loc pentru nenumarate evenimente si ocazii! 
Atmosfera unui eveniment depinde de multi factori, iar alegerea locului potrivit contribuie in mod major la succesul evenimentului. Locatia centrala a hotelului Fenyo, salile de evenimente variate, serviciile gastronomice de inalta calitate, numarul si calitatea camerelor si personalul bine instruit, cu inalta experienta garanteaza succesul unui eveniment de neuitat.
Salile elegante si sotisficate sunt potrivite pentru organizarea oricarui fel de adunare de la un eveniment de 300 de persoane la o intalnire de cateva persoane, precum: conferinte, expozitii, spectacole, nunti, receptii permanente, intalniri de afaceri, mici sarbatori, evenimente de familie, etc.

Fenyo SPA este o oaza de relaxare in inima orasului Miercurea-Ciuc, ce se intinde pe aproape 900 mp.
Fcilitati SPA: piscina wellness cu zone de hidromasaje si jet cascada, bazin cu hidromasaj, piscina pentru copii, casa salina, saune finlandeze, ifrasauna, camera de abur, ciubar cu apa acidulata, ciubar cu apa sarata, cafe bar, insula de infrumusetare: coafor, manichura, pedichiura, spatii de relaxare. 
Magica apa minerala ofera beneficii unice pentru sanatatea fizica si mentala prin factori termali si chimici. Apa sarata are o multime de beneficii pentru sanatatea fizica si emotionala: indeparteaza energia negativa, grijile si ajuta la recapatarea echilibrului emotional. 
Terapia prin masajul balinez executat de maseuze originare din Bali, ofera relaxarea profunda a mintii precum si a organismului si ajuta in realizarea unei bunastari complete.
Pentru tratamentele corporale si faciale se foloseste brandul YON-KA Paris. Valorile lor sunt bazate pe respectul fata de natura si plante.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

FENYO

FENYO

Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 842 Lei/pers.

JULIUS PANZIO CSIKSZEREDA

JULIUS PANZIO CSIKSZEREDA

Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Room Only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 30.05.2024

de la 648 Lei/pers.

FENYO

FENYO

Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / BED AND BREAKFAST / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 810 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn