× Hello Holidays

GOO APARTMENTS TWO.

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

 • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

DESCRIERE UNITATE DE CAZARELocatia se afla in zona central-nordica a statiunii, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de hotelul Dorna.
Apartamentul este finalizat in mai 2021, cu dotari si finisaje de calitate, realizate la un nivel calitativ ridicat.Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare). Accesul se face din bulevardul Mamaia.

DESCRIERE CAMERE
Dotarea apartamentului este una completa, astfel incat oaspetii nostri beneficiaza de tot confortul unei vacante deosebite. Bucataria este dotata cu tot ce isi poate dori un bucatar iscusit, de la vesela pana la toate instrumentele necesare ( plita, cuptor, cuptor microunde, frigider cu congelator, prajitor de paine, esspresor de cafea, etc). De asemenea apartamentul estet dotat cu masina de spalat, uscator de haine, aspirator, aer conditionat, etc. Bineinteles ca fiecare apartament din portofoliul nostrum dispune de conexiune wi-fi de mare viteza. In concluzie, aveti toate cele necesare pentru a petrece o vacanta de exceptie. Va asteptam sa ne fiti oaspeti si sa petreceti o vacanta perfecta alaturi de familiei dumneavoastra.

REGULAMENT
Sosire si plecare
Primirea apartamentului (check-in) se poate face, cel tarziu, incepand cu ora 16.00. In situatia in care apartamentul care urmeaza a fi cazat se elibereaza mai repede, cazarea se va face imediat dupa terminarea igienizarii si dezinfectarii generale.
Eliberarea apartamentului (check-out) se va face inainte de ora 11.00.
Avand in vedere ca nu avem serviciu de receptie, pentru a va asigura un check-in rapid, va rugam sa ne furnizati informatii privind ora sosirii prin telefon, mesaj, whatsapp, email cu cel putin 3 ore inainte de sosirii. TELEFON: 0735057100
Achitarea costurilor aferente cazarii, daca aceasta nu a fost realizata online/transfer bancar, se va face in momentul sosirii. Din momentul preluarii cheii, turistul raspunde de apartamentul rezervat si de integritatea inventarului acestuia.
O eventuala prelungirea a sejurului va fi confirmata in functie de disponibilitatea apartamentului rezervat.
Pentru eliberarea apartamentului dupa ora 12:00, dar nu mai tarziu de ora 16:00 se percepe o taxa de 50% din tariful pe ziua respectiva. Eliberarea apartamentului dupa ora 16:00 se tarifeaza cu o noapte intreaga de cazare si poate fi realizat numai cu acordul prestatorului.
Predarea cheii la finalizarea sejurului se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea apartamentului de catre echipa GooApartments.
in cazul plecarii anticipate va rugam sa ne anuntati telefonic, prin mesaj, whatsapp sau email inainte de a parasi apartamentul, pentru preluarea inventarului.Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Arena Regia Hotel Spa

Arena Regia Hotel Spa

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

 • 4
 • 5
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2023

de la 1109 Lei/pers.

Tomis Garden Aparthotel

Tomis Garden Aparthotel

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2023

de la 487 Lei/pers.

Ramada by Wyndham

Ramada by Wyndham

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

 • 4
 • 4
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2023

de la 886 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am avut bucuria să particip la circuitul Târgurile de Craciun Viena - Praga- Dresda din data de 29.11.2023. Stimata doamnă Oana Popescu ne-a împletit pe tot traseul parcurs, cu un stil admirabil, tot...

florentina tantos, 07.12.2023 Citeste mai mult

Super excursie. Ghid de exceptie. Multumim domnul Munteanu Gheorghe! Recomandam cu drag!

Spiridon Sofia, 05.12.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn