× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Beneficiind de plajă privată, restaurant și bar cu terasă, hotelul Jaroal oferă aer, acces gratuit la Wi-Fi, TV LCD prin satelit și balcon in toate camerele și suitele. Centrul orașului se află la 700 de metri. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Facilitățile standard din toate unitățile includ minibar și poate cu mochetă. Baia privată are duș, uscător de păr, bideu și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții beneficiază de centru de scufundări la hotel, precum și de facilități pentru alte activități nautice. Hotelul poate aranja inchirieri de ambarcațiuni și echipamente de schi. Hotelul Jaroal se află la o plimbare de doar 3 minute de o piață verde și de cel mai apropiat magazin alimentar.

Restaurantul Taverna Pupi de la hotel oferă terasă mare cu vedere la mare și servește preparate din bucătăria mediteraneană și tradițională. De asemenea, oaspeții se pot relaxa inăuntru și pot savura băuturi alese la bar.

Autogara și gara sunt la 1,5 km de hotel, iar portul de feriboturi se află la 2 km. Proprietatea este situată la aproximativ 18 km de parcul național popular Butrint, aflat pe lista orașului antice ale Patrimoniului UNESCO.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn