× Hello Holidays

Hotel Roc Presidente

Havana, Cuba

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul ROC Presidente **** este situat la 3 km de centrul „Vechii Havane”, la 20 de minute de Aeroportul Internațional José Martí, la doar 20 de minute de plajele din Est și la doar 200 de metri de celebrul Malecón Habanero. Este situat in zona rezidențială din Vedado, pe binecunoscuta Avenida de los Presidentes și flancat de Cancelaria cubaneză și Casa de Las Americas și alte centre culturale, unde Hotelul Roc Presidente iși ridică cu grație cele 10 etaje ale istoriei cu caracteristicile sale specifice. culori vermilion și bej.

Hotelul ROC Presidente **** a fost construit intre 1925 și 1928 și a fost cea mai inaltă clădire din Havana. Stilul clădirii este eclectic. La interior se accentueaza conceptia stilistica a mobilierului, folosind detalii clasice si renascentiste in decor. De aceea, in reconstrucția și decorarea sa au fost luate detalii rafinate. In interior sunt expuse peste 400 de piese de artă catalogate, dand o savoare cu totul aparte vizitatorului incă din primul moment al sosirii.

Hotelul ROC Presidente **** oferă 158 de camere dotate cu tot confortul pe care oaspetele modern il caută și se remarcă prin serviciul personalizat. De la hotel oaspeții vor avea posibilitatea de a se bucura de excursiile oferite la Viñales, Trinidad, Varadero și alte destinații turistice de interes sau de a se relaxa langă piscină.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn