× Hello Holidays

. Hotel Suru

Busteni, Jud. Prahova, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Suru Hotel and Restaurant se afla in Busteni, la 5 km de Casa Memoriala George Enescu oferind oaspetilor sai cazare cu restaurant, bar, terasa si parcare privata gratuita.

Suru Hotel este situat in apropierea celor mai importante puncte de atractie de pe Valea Prahovei, cum ar fi Castelul Peles, Castelul Cantacuzino, si in vecinatatea celor mai mari partii de ski.

Acest hotel de 3 stele are o receptie cu program nonstop.
Dino Parc este la 34 km, iar Piata Sfatului se afla la 41 km de hotel.

Locatia dispune de 20 de camere moderne. Acestea sunt spatioase, luminoase si au fost gandite astfel incat oaspetii sa beneficieze de tot confortul dorit. Dormitoarele confortabile, mobilate in stil modern, sunt o invitatie la liniste si relaxare.

Hotelul are in componenta un restaurant cu 40 de locuri la interior si alte 40 de locuri pe terasa. In meniul restaurantului regasim preparate traditionale romanesti dar si preparate internationale.

Dimineata, se serveste un mic dejun delicios, la pranz sau seara, se servesc preparate din bucataria romaneasca si internationala, precum si specialitati italiene. 

Un restaurant recent renovat cu un design modern si atmosfera calduroasa. Preparatele sunt mancaruri simple transmise din stramosi: Ciorba de vacuta, cartofi dulci prajiti cu guacamole, crispy cauliflower sau midii pane cu sos calypso, tocanita de cerb sau piept de rata caramelizat cu trio piure, burger Black Angus cu cartofi prajiti, mix de ciuperci a la creme, cotlet de sturion cu sos de citrice, legume la cuptor si pastrav pe plita/prajit cu mamaliga si mujdei, si multe alte preparate delicioare.

Locatia dispune si de o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri si un spatiu destinat jocurilor (tenis de masa, board games). Sala de conferinte este ideala pentru organizarea de intalniri de afaceri, workshop-uri, conferinte si de team building corporate. Mesele si scaunele pot fi organizate in format Classroom sau U Shape, iar privelistea spre muntii Bucegi completeaza cadrul perfect pentru evenimentul dumneavoastra.

Printre principalele atractii turistice ale statiunii Busteni se numara: Castelul Cantacuzino, Casa Memoriala Cezar Petrescu, in prezent Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Biserica Domneasca, Manastirea Caraiman, Monumentul Ultima Grenada dar si monumente naturale ale Parcului Natural Bucegi cum sunt: Cascada Urlatoarea, Cascadele din Valea Spumoasa, Sfinxul si Babele din muntii Bucegi, Varful Omu, Partia Kalinderu etc.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Complex Turistic Gura Diham

Complex Turistic Gura Diham

Busteni, Jud. Prahova, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 526 Lei/pers.

HOTEL ALEXANDROS

HOTEL ALEXANDROS

Busteni, Jud. Prahova, Romania

  • 1
  • 3
  • 1 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 25.04.2024

de la 172 Lei/pers.

Hotel Silva

Hotel Silva

Busteni, Jud. Prahova, Romania

  • 1
  • 3
  • 1 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 25.04.2024

de la 148 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn