× Hello Holidays

JOKER HOLIDAYS RIVIERA OLIMPULUI

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Descriere

Riviera Olimpului – JOKER HOLIDAYS – Paralia Katerini
- Mic dejun–
PLECĂRI CU AUTOCARUL ÎN FIECARE ZI DE VINERI INTRARE LA CAZARE ÎN FIECARE ZI DE SAMBATA
Vineri 09.09 prima plecare // 23.09 ultima plecare

 
Ziua 1. CĂTRE GRECIA…
Pentru plecarea din BRASOV - Intalnire la ora 15:00 in parcarea din cadrul Benzinariei MOL - Calea Bucureşti, plecare ora 15:30 pe traseul Brasov – Campina – Ploiesti – Bucuresti.
In BUCURESTI, imbarcarea este la orele 19:30, în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor şi plecare la orele 20:00. Traseu: Bucuresti - Giurgiu – Ruse - Sofia - Kulata – Promachonas – Salonic - Riviera.

Ziua 2. RIVIERA OLIMPULUI
În cursul dimineții vom ajunge în stațiunea în Paralia Katerini. După ora 14:00 se va efectua cazarea.

Zilele 3 – 8. RIVIERA OLIMPULUI
În aceste zile vă puteți bucura de tot ceea ce vă oferă stațiunea Paralia Katerini - situată în partea nordică a Muntelui Olimp, una dintre cele mai dezvoltate staţiuni din Grecia, fiind anual destinaţia preferată a mii de turişti. Paralia Katerini este o staţiune ideală pentru relaxare, perfectă atât pentru tinerii dornici de aventuri, cât şi pentru cei care călătoresc cu familia şi doresc să aibă parte de linişte şi vor să se relaxeze. Aici vă veţi simţi ca acasă pentru ca sunt foarte mulţi români stabiliţi în zonă. Plaja din Paralia Katerini a primit clasificarea internaţională Blue Flag ce confirmă puritatea apei, curaţenia plajelor şi grija faţă de mediul înconjurător. Paralia dispune de o multitudine de magazine şi buticuri, fiind o destinaţie apreciată pentru “shopping”. Viaţa de noapte este foarte variată existând diverse cluburi, evenimente artistice şi petreceri pe plajă pentru tineri. De asemenea, puteți participa la următoarele excursii opționale:
*Excursie la Atena (aproximativ 45 euro/adult, 35 euro/copil 5-11,99 ani): Drumul spre Atena îi vom străbate în cursul nopții. Ajungem în cursul dimineții și începem excursia cu Portul Pireu, iar apoi vom face un tur al orașului cu autocarul. Cu această ocazie vom trece pe lângă cele mai reprezentative și frumoase clădiri ale capitalei: Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Națională, Muzeul de Istorie, Stadionul Olimpic Antic, ruinele Templului lui Zeus Olimpianul și nu numai. Urmează vizita Acropolei ateniene, unde se află vestitul Parthenon, Erechteionul și Propileele. În continuare, vom admira îndeaproape cel mai vechi și pitoresc cartier al orașului, Plaka, după care vom vizita Agora Antică și Agora Romană. În timpul liber rămas puteți vizita Mitropolia sau vă puteți relaxa în parcul municipal (fost parc regal) și grădina botanică. Plecăm din oraș în cursul după-amiezii, iar pe drumul de întoarcere mai facem o scurtă oprire la locul vestitei bătălii de la Thermopile, acolo unde vom admira statuia închinată lui Leonidas, rege spartan. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 21:00.
*Croazieră la Muntele Sfânt Athos (aproximativ 40 euro/adult, 35 euro/copil 5-11,99 ani): Athos este cel mai mare și mai important complex monahal, nu numai al Greciei ci al întregii lumi ortodoxe. Muntele Sfânt este așezat pe una din extremitățile Peninsulei Halkidiki și este regiune autonomă a statului grec. Pornim la drum cu autocarul dimineața devreme din Paralia Katerini până în portul Ormos Panagias. Aici ne îmbarcăm pe vas, iar după o croazieră înălțătoare de-a lungul țărmului sfânt, facem un popas în portul Ouranopolis, unde putem lua masa de prânz la una din tavernele de pe malul mării, sau pur și simplu putem face o plimbare de-a lungul străduțelor împodobite cu flori. Apoi ne îmbarcăm pe vas spre Ormos Panagias, după care urmăm drumul spre Paralia Katerini cu autocarul pe același traseu. Sosire în Paralia Katerini în cursul serii.
*Excursie la muntele Olimp (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani): Pornim la drum în cursul dimineții spre Muntele Olimp, care se află la o distanță de 20 km de Paralia Katerini. Ajungem cu autocarul în orașul Lithohoro, construit chiar la poalele muntelui, unde facem o scurtă plimbare pe străduțele lui cochete. Pornim apoi pe jos de-a lungul canionului râului Enipeas ce mărginește orașul, până la cascada formată între stânci, și care poartă numele de “Cada lui Zeus”. În continuare, urcăm cu autocarul pe serpentinele masivului Olimp până la Mănăstirea Sf. Dionissios. De aici admirăm superba priveliște a țărmului Mării Egee, pe de o parte, iar pe de altă parte vârful semeț Mitykas unde se află vestitul tron a lui Zeus.
*Excursie la Meteora (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Vom vedea două dintre cele șase mănăstiri din complexul monahal. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 18:00.
*Excursie Insula Skiathos (aproximativ 35 euro/adult, 30 euro/copil 5-11,99 ani): Vom poposi pe una dintre plajele sale incredibil de frumoase, numită Koukounaries, care este considerată cea de-a treia ca frumusețe naturală dintre plajele Mării Mediteraneană. Următoarea oprire va fi în portul Skiathos, orașul-capitală al insulei. După ce veți lua masa la una dintre tavernele de pe malul mării, vom urca împreună până la biserica Sfântului Nicolae, de unde se poate admira panorama întregului oraș și a Golfului Skiathos. În continuare, în timpul liber veți putea vizita ruinele fostei cetăți venețiene Bourtzi și Catedrala Trei Ierarhi. În cursul după-amiezii suntem din nou pe vas, și urmăm drumul spre Paralia Katerini pe același traseu. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 22:00.
*Excursie la Sfânta Paraschiva - Valea Tempi - Castel Platamonas - Paleo Panteleimonas (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5- 11,99 ani): Prima oprire se face la Castelul Platamonas. Continuăm cu Valea Tempi și cu vizita Schitului Sfintei Paraschiva, protectoarea ochilor, de unde puteți lua apă chiar din izvorul acesteia. Ultimul popas este la satul Paleo Panteleimonas. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 17:00.
*Excursie la Edessa – Pozar (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): În Edessa ne delectăm privirea cu renumitele cascade din oraș. În timpul pe care-l avem la dispoziție putem servi masa chiar în fața cascadelor sau putem să ne încântăm cu aroma cafelei grecești într-o fostă fabrică de cânepă devenită muzeu (intrare liberă). Edessa este un muzeu în aer liber plin cu vechi mori de apă. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar. Timp liber pentru baie în piscine în aer liber cu acces gratuit sau contra cost. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 19:00.

*Excursie în Insula Evia (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Traversăm cu ferryboat-ul din portul Glifa în Insula Evia și începem să descoperim secretele celei de-a doua insule ca mărime din Grecia. Prima oprire se face la Mănăstirea Osio David, cunoscut pentru numeroasele minuni înfăptuite. Ulterior ne vom închina la moaștele Sf. Ioan Rusul. Pe drumul de întors vom face o scurtă oprire pentru liniște sufletească la Mănăstirea Kato Xenia, unde se află Brâul Maicii Domnului. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 21:30.
*Excursie la Waterland (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Waterland este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice de distracție din Europa, cu o suprafață totală de aproape 150.000 mp. Parcul cuprinde o asociere deosebită de spații verzi, construcții destinate special distracției, terenuri de tenis și baschet. În acest loc minunat vă puteți petrece ziua delectându-vă în oricare dintre variatele piscine cu valuri artificiale, cu hidromasaj, tobogane cu apă, “Râul Rapid”, apoi puteți lua masa la unul dintre restaurantele sau fast food-urile din incintă, sau puteți savura băutura preferata la una din numeroasele terase sau baruri. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 18:00.
*Shopping în Salonic (aproximativ 15 euro/adult, 10 euro/copil 5-11,99 ani): Excursia începe de dimineață cu un tur al orașului pe cele mai elegante bulevarde – Egnatia, Nikis și Tsimiski, timp în care vom admira ruinele Arcului Triumfal al Împăratului roman Galerius, Rotonda și Turnul Alb. Programul continuă cu vizita la Biserica Sfântului Dumitru, considerat protectorul orașului. În timpul liber pe care îl aveți la dispoziție, vă recomandăm să vă plimbați pe străzile acestui oraș luminos și fermecător, unde puteți face cumpărături sau servi o cafea la malul mării.
*Seară grecească (aproximativ 20 euro/adult, 15 euro/copil 5-11,99 ani): Vă invităm să participați la un program artistic tradițional grecesc, unde veți putea savura mâncărurile și băuturile specifice acestei țări și mai mult decât atât veți putea învață câțiva pași din dansurile tradiționale: sirtaki, zorba. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 00:30.
*Scufundări (aproximativ 50 euro/adult, 50 euro/copil 5-11,99 ani): Acum aveți ocazia să descoperiți adâncurile mării! Cu ajutorul unui instructor calificat veți intra în tainele tehnicilor de scufundare. Echipați cu un costum special de scafandru și înarmați cu informațiile teoretice, sunteți gata să vă aventurați într-una dintre cele mai frumoase și memorabile experiențe din viața voastră. Aici, înconjurați de liniștea și culorile adâncului, aveți ocazia să admirați îndeaproape exemplare ale florei și faunei marine mediteraneene de adâncime. Sosire în Paralia Katerini în jurul orei 14:30.

Ziua 9. CĂTRE ROMÂNIA…
Dimineața se vor elibera camerele la ora 9:00, iar apoi puteți profita de un scurt program liber pentru ultimele cumpărături. În jurul orei 15:00 ne vom îmbarca și vom pleca spre România pe traseul Paralia Katerini - Kulata - Sofia - Ruse - Giurgiu – București - Brasov.

Ziua 10. DIN NOU ACASĂ!
În cursul dimineții, în funcție de trafic, vom sosi în București și Brașov.

✔ PREȚUL INCLUDE

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale;
» 7 nopţi cazare cu mic dejun inclus;
» Asistenţă turistică pe perioada sejurului.

✘ PREȚUL NU INCLUDE

» Aer conditionat in camere ;
Asigurarea medicală sau asigurarea Travel (medicală+storno);
» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check in);
» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;
» Alte taxe și cheltuieli personale.

Ce reprezinta de fapt programul JOKER HOLIDAYS?!
✓    Cum ar fi sa pleci intr-o vacanta despre care nu stii nimic in afara destinatiei si a perioadei?
✓    Prin Joker Holidays turistii beneficaza de cele mai mici tarife pe o anumita destinatie si/sau data de plecare.
✓    In momentul rezervarii, in functie de oferta in curs, poti opta pentru destinatie si/sau perioada, insa fara sa alegi unitatea de cazare sau tipul de masa (daca nu este deja nominalizat).
✓    Vei primi toate detaliile legate de cazare cu cel mult 7 zile inainte de data plecarii (exceptie fac ofertele unde numele hotelului este deja confirmat).
✓    Hai cu noi intr-o aventura marca Hello Holidays si lasa-l pe JOKER sa aleaga pentru tine!

Localizare:    
Paralia Katerini

Descriere:    
UNITATI IN PROGRAM – Hotel Argo, Hotel Louiza, Hotel Helios
   

Facilităţi camere:    
Camerele sunt prevăzute cu TV, Wi-Fi, frigider, baie cu duş sau cadă.

-    Începând cu 1 ianuarie 2018, în Grecia s-a introdus taxa turistică locală, cuprinsă între 0.5-4 EUR/noapte/cameră, diferenţiată în funcție de clasificarea unităţilor de cazare. Taxa se va achita separat de către turişti, la faţa locului;
-    Copiii neplătitori NU beneficiază de pat suplimentar (fac excepţie anumite unităţi de cazare);
-    Vă recomandăm încheierea asigurării medicale de călătorie şi/sau a unei asigurări storno;
-    Check in 14:00 / Check out 09:00;
-    Fiecare turist are dreptul la o singură piesă de bagaj la cală;
-    Distribuţia locurilor în autocar se face în funcţie de data înscrierii; la retur este posibil ca locurile în autocar să fie diferite faţă de cele ocupate la dus, deoarce pot exista şi rezervări pentru sejururi duble sau, mijlocul de
transport alocat să nu fie acelaşi;
-    Informarea de plecare va fi disponibilă cu 48 ore înainte de plecare;
-    Fiind o cursă charter, debarcarea/îmbarcarea turiştilor la destinaţie se va stabili cu 1 zi înainte de plecare, în funcţie de turiştii înscrişi pe fiecare
staţiune.
-    În cazul în care turiştii se vor prezenta la cazare într-un număr mai mare de persoane decât cel rezervat iniţial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte (prezentarea voucherului la cazare este obligatorie).

RECOMANDĂRI HH:
✓    Taverna Struga
✓    Taverva Medusa
✓    Taverna Binelike
✓    Club Gold
✓    Club Menta

SUPLIMENTE

» In cazul ofertelor TARIF UNIC, pentru camera Single/Tripla se achita tarif intreg de Loc in dubla (Pentru Single / 2 x Loc in Dubla, iar pentru Tripla / 3 x Loc in Dubla)
» Locuri preferențiale autocar (primele 3 banchete): 5 €/pers/loc – a treia bancheta, 10 €/pers/loc – a doua bancheta si 15 €/pers/loc – prima bancheta; Copiii cu vârsta până în 14 ani pot ocupa locuri in autocar incepand cu rândul 2 (exceptie primul rand de dupa usa 2 a autocarului)

REDUCERI

» Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).

 

TRANSFERURI DE GRUP DIN ȚARĂ

 

Oraşul

Locul de îmbarcare

Tarif

dus-intors

BOTOSANI

Benzinaria Rompetrol (Cal.Nationala)

70 €

SUCEAVA

Hotel Bucovina

70 €

ROMAN

Gară

60 €

PIATRA NEAMȚ

Benzinaria Mol (Blv.Traian)

60 €

BACĂU

Parcarea Stadionului Municipal

55 €

ADJUD

Benzinaria Lukoil

50 €

FOCȘANI

Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL (Restaurant Moldova)

45 €

RM. SARAT

Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu)

40 €

BUZĂU

McDonald’s Unirea

45 €

IAȘI

McDonald’s Gară

65 €

VASLUI

Benzinaria OMV (Str.Stefan cel Mare)

60 €

BARLAD

Statie Renel / Benzinaria Rompetrol

60 €

GALAȚI

McDonald’s

50 €

BRĂILA

Magazin Penny (Șos.Buzaului)

50 €

SLOBOZIA

Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti- Constanta)

50 €

TULCEA

Autogara Augustina / Petrom (Str.Babadag)

75 €

CONSTANȚA

Gara CFR

65 €

MEDGIDIA

Restaurant Balada / LIDL

55 €

TG. MUREȘ

Benzinaria Mol – 1 Dec 1918

90 €

MEDIAȘ

Autogară

90 €

SIGHIȘOARA

Benzinaria Rompetrol

90 €

FAGARAS

Casa de Cultura

60 €

BRAȘOV

Benzinaria Mol - Calea Bucureşti

50 €

SINAIA

Gară

45 €

CAMPINA

Popas Casa Bucur - Km 92

40 €

PLOIEȘTI

Benzinaria Petrom Metro

30 €

DEVA

McDonald’s Gară

90 €

ORASTIE

Benzinaria Rompetrol (Str.Unirii)

110 €

ALBA IULIA

Gară

95 €

SEBES

Rompetrol, iesire Lancram

90 €

SIBIU

Benzinăria Mol - Șelimbăr

80 €

RM. VÂLCEA

Sala Sporturilor

60 €

PITEȘTI

McDonald’s Gară / Petrom Podul Viilor

40 €

TARGOVISTE

Hotel Valahia

50 €

CRAIOVA

Benzinaria Petrom Gara

55 €

SLATINA

Benzinaria OMV

50 €

BUCUREȘTI

Academia Militară Română

-

Conditii generale TRANSFERURI DE GRUP:

 • Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. In cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din  tariful corespunzator rutei.
 • Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare.
 • Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
 • Transferurile de grup se confirma automat cu pana la 14 zile inainte de plecare si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul), in funcție de mărimea grupului.
 • In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie.
 • Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
 • Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Yakinthos Hotel

Yakinthos Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.10.2022

de la 155 €/pers.

Zefyros Hotel

Zefyros Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 5
 • 1
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.10.2022

de la 123 €/pers.

Regina Mare Hotel

Regina Mare Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.10.2022

de la 119 €/pers.

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!