× Hello Holidays

Lahovary Palace

Bucuresti, Romania

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Lahovary Palace, fosta proprietate a unei vechi familii aristocrate romanesti, se afla la km 0 al Bucurestiului, chiar in inima Capitalei, pe strada Batiste nr. 27, la 3 minute de mers pe jos de Piata Universitatii.
Cladirea, monument istoric, construita in anul 1896, puternic degradata in anii comunismului, a fost integral renovata intre 2016-2019.Toate camerele si holurile dispun de incalzire in pardoseala, baie privata cu dus, iar pentru confortul dvs. vati gasi halate de baie, papuci, uscator de par si articole de toaleta, smart TV cu ecran generos, minifrigider, wi-fi gratuit. Saltele de calitate, asternuturile fine, halatele si prosoapele pufoase, minibarul generos, cosmeticele cu miros placut din ingrediente naturale vor face ca timpul petrecut la noi sa fie de neuitat. Imobilul este dotat cu lift.
Pentru confortul oaspetilor, toate camerele beneficiaza de un birou de lucru. Camerele sunt inalte, cu ferestre mari, fiind astfel extrem de luminoase.
Micul dejun este oferit in camera sau pe terasa, fiind preparat si adaptat cerintelor fiecarui client.

Aeroportul Henry Coanda, situat la 30 de minute, poate fi accesat fie prin transferul asigurat contra cost de catre hotel, fie prin intermediul transportului public, statia autobuzului 783 fiind in capatul strazii Batiste, la 3 minute de mers pe jos.
Piata Universitatii aflata la 200 m este centrul sistemului de transport bucurestean, inclusiv metrou.

In functie de necesitatile si dorintele dvs. va oferim mai multe tipuri de camere:
Deluxe Apartament 1 are o suprafata generoasa de peste 65 mp si , este format din living cu suprafata de 26 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Dormitorul (19 mp) include patul king size cu noptiere, birou, dulap. Holul are o masuta cu scaune.  Apartamentul poate gazdui 4 adulti.
Queen Double Room 2: are suprafata de 20 mp si este dotata cu un pat de dimensiune 140/200, birou, dulap, cuier cu porta valigia. Baia cu design modern are cabina de dus cu dispenser pentru gel de dus si sampon, uscator de par si toate cosmeticele necesare, realizate din ingredient naturale. Camera poate gazdui 2 adulti, sau 1 adult cu un copil.
 
Deluxe King Double Room 3: cu suprafata de 22 mp dotata cu un pat king-size, birou, dulap si cuier cu porta valigia, televizor  Smart LED de 138 cm. Camera poate gazdui 2 adulti.
Single Deluxe King Size room 4 are suprafata de 17 mp si este dotata cu un pat generos de dimensiune 140/200, birou, dulap, cuier cu porta valigia. Camera poate gazdui 1 adult, sau 1 adult cu un copil.
Queen Double Room 5: are suprafata de 20 mp si este dotata cu un pat de dimensiune 140/200, birou, dulap, cuier cu porta valigia. Camera poate gazdui 2 adulti, sau 1 adult cu un copil.
Deluxe Apartament 6 are o suprafata generoasa de peste 70 mp si , este format din living cu suprafata de 26 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Dormitorul (19 mp) include patul king size cu noptiere, birou, dulap. Apartamentul poate gazdui 4 adulti.
Deluxe Apartament 7 are o suprafata generoasa de peste 65 mp si , este format din living cu suprafata de 26 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Dormitorul (19 mp) include patul king size cu noptiere, birou, dulap. Apartamentul poate gazdui 4 adulti.
Deluxe Apartament 10 are o suprafata generoasa de peste 65 mp si , este format din living cu suprafata de 26 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Dormitorul (19 mp) include patul king size cu noptiere, birou, dulap. Apartamentul poate gazdui 4 adulti.
Single Deluxe 8: are suprafata de 13 mp, este dotata cu pat de 120/200, dulap, noptiera, birou si cuier cu porta valigia. Camera poate gazdui 1 adult, sau 1 adult cu un copil.
Deluxe King Studio 9 are suprafata de 42 mp, este dotata cu un King-size bed, 2 noptiere, birou, dulap, cuier cu porta valigia, canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200) si masuta pentru cafea, precum si televizor Smart LED cu diagonala de 108 cm. Camera poate gazdui 4 adulti.
Deluxe Apartament 10 are o suprafata generoasa de peste 65 mp si , este format din living cu suprafata de 26 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Dormitorul (19 mp) include patul king size cu noptiere, birou, dulap. Apartamentul poate gazdui 4 adulti.
Junior Studio 11 are o suprafata de 40 mp si este compus dintr-un dormitor confortabil de 21 mp, dotat cu pat King-size, birou si masa cu scaun, precum si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Camera poate gazdui 2 adulti.
Single Deluxe 12: are suprafata de 17 mp, este dotata cu pat de 120/200, dulap, noptiera, birou si cuier cu porta valigia. Baia are cabina de dus cu dispenser pentru gel de dus si sampon, uscator de par si toate cosmeticele necesare, realizate din ingredient naturale. Camera poate gazdui 1 adult, sau 1 adult cu un copil.
Single Deluxe 13: are suprafata de 17 mp, este dotata cu pat de 120/200, dulap, noptiera, birou si cuier cu porta valigia. Camera poate gazdui 1 adult, sau 1 adult cu un copil.
 Deluxe Double Room 14: cu suprafata de 22 mp dotata cu un pat de 160/200, birou, dulap si cuier cu porta valigia, televizor Smart LED de 108cm. Camera poate gazdui 2 adulti. 


Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Grand Hotel Continental

Grand Hotel Continental

Bucuresti, Romania

 • 4
 • 5
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2022

de la 1026 Lei/pers.

Stil.

Stil.

Bucuresti, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 02.06.2022

de la 1072 Lei/pers.

Mojo .

Mojo .

Bucuresti, Romania

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2022

de la 566 Lei/pers.

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!