× Hello Holidays

LIMAK CYPRUS DELUXE HOTEL

BAFRA, Cipru De Nord, Cipru

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Ultimul hotel construit în cadrul lanțului de hoteluri Limak, Limak Cyprus Deluxe, este o bijuterie de 5 stele, inspirată din legenda Phoenixului. Situat în Bafra, o oază neexplorată din Ciprul de Nord, Limak Cyprus Deluxe Hotel emană farmec și eleganță. Pentru o vacanță de vis alături de familie, vă invităm să descoperiți apa cristalină din Bafra și să vă bucurați de servicii impecabile oferite de acest hotel de excepție.

Descriere hotel

Ultimul hotel construit în cadrul lanțului de hoteluri Limak, Limak Cyprus Deluxe, este o bijuterie de 5 stele, inspirată din legenda Phoenixului. Situat în Bafra, o oază neexplorată din Ciprul de Nord, Limak Cyprus Deluxe Hotel emană farmec și eleganță. Pentru o vacanță de vis alături de familie, vă invităm să descoperiți apa cristalină din Bafra și să vă bucurați de servicii impecabile oferite de acest hotel de excepție.


Localizare

 Hotelul Limak Cyprus Deluxe  este situat in Bafra Tourism Centre, care se afla la 25 km de cea mai apropiata asezare, la 65 km de Aeroportul Ercan si la 40 km de centrul orasului Famagusta.
 


Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu serviciu de room service disponibil 24 de ore, aer condiționat, televizor, minibar, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, seif, uscător de păr, internet Wi-Fi gratuit, baie privată, balcon/terasă și o masă de lucru.


Facilități hotel

Hotelul Limak Cyprus Deluxe este dotat cu o gamă completă de facilități pentru a satisface toate gusturile și necesitățile oaspeților săi. Printre acestea se numără restaurantele Limra și Atlantis snack, o patiserie și trei restaurante a la carte. Oaspeții se pot relaxa și bucura de băuturi la cele patru baruri, inclusiv cele amplasate lângă piscină și pe plajă. De asemenea, hotelul dispune de o sală de conferințe și un centru Spa, care include o baie turcească și servicii de masaj. În ceea ce privește opțiunile de recreere, există o varietate de piscine, inclusiv una exterioară, una interioară încălzită pentru adulți și una pentru copii, precum și un aquapark. Alte facilități de divertisment includ un centru de fitness, un club pentru copii, o cameră de jocuri și terenuri pentru sporturi precum tenis, volei pe plajă, mini golf, baschet, water polo, tenis de masă, boccia și dart. De asemenea, sunt disponibile cursuri de dans pentru cei interesați.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn