× Hello Holidays

MANOLYA HOTEL

Kyrenia, Cipru De Nord, Cipru

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul, aflat la periferia orașului Kyrenia, se remarcă prin atmosfera sa prietenoasă, oferind oaspeților șansa de a se bucura de o vacanță relaxantă. În ceea ce privește aspectul său exterior, acesta se prezintă sub forma unei clădiri albe tipice, având o terasă spațioasă ce oferă o priveliște minunată către mare.

Facilități camere

Toate au televizor prin satelit, mini-bar, aer conditionat si incalzire, linii telefonice directe, baie proprie cu uscator de par.


Facilități hotel

Hotelul oferă atât un restaurant interior, cât și unul exterior, unde oaspeții pot savura preparate delicioase din bucătăria cipriotă și internațională.
De asemenea, există un bar în care se pot degusta băuturi bine-cunoscute.
În plus, facilitățile includ un spațiu exterior, un lobby, o piscină exterioară, o piscină interioară și posibilitatea de închiriere a mașinilor.
Cu toate acestea, hotelul este de dimensiuni reduse, având un mic birou de recepție cu un blat de marmură.
 


Localizare

Manolya Hotel se află la o distanță de 10 kilometri de Kyrenia, cunoscută și sub numele de Girne, amplasat de-a lungul coastei Laptei, departe de agitația orașului mare.


Descriere hotel

Hotelul, aflat la periferia orașului Kyrenia, se remarcă prin atmosfera sa prietenoasă, oferind oaspeților șansa de a se bucura de o vacanță relaxantă.
În ceea ce privește aspectul său exterior, acesta se prezintă sub forma unei clădiri albe tipice, având o terasă spațioasă ce oferă o priveliște minunată către mare.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn