× Hello Holidays

MERA RESORT

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

 Mera Resort Venus asigur peste 800 de locuri in cele 440 de spatii de cazare, dispuse in 2 hoteluri, Mera Sky si Mera Blue si ansamblul de vile Mera Villas. Cele 2 hoteluri sunt conectate printr-o receptie comun, un spatiu larg, modern si rafinat, unde stilul  si eleganta sunt in stransa legatur cu preocuparea permanenta a intregii echipe Mera pentru confortul si buna dispozitie a oaspetilor sai.
 Mera Resort va ofera posibilitatea de a trai experienta all-inclusive! Totul este inclus: bauturi si mancarea cu specific local si international, atractii pentru copii, entertainment. Complexul dispune de restaurant, baruri,piscina Mera ( dispune de dusuri cervicale, gheizere, aqua vortex , zone speciale de inot, aquapark pt copii) , mini club-programe pentru copii si loc de joaca, parcare proprie gratuita, (in limita disponibilitatii locurilor).
 Majoritatea camerelor au vedere catre mare sau catre Lacul Venus. Camerele sunt decorate in tonuri chic-estivale si dispun de pat matrimonial sau twin, sistem de acces pe baza de cartela, baie cu cabina de dus, balcon, aer conditionat, minibar, seif, TV LCD prin cablu, internet wireless gratuit si telefon.
 Apartamentul Junior Suite este compus din camer de zi, cu canapea extensibil si dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de 28,44mp.
 Inaugurat in 2016, Mera Villas este un ansamblu exclusivist, compus din 27 de vile, complet modernizate. Mera Villas isi asteapt oaspetii in cele 12 camere duble, 31 de camere duble King, 20 Junior Suite si 39 de apartamente cu 2 dormitoare.
Ansamblul de vile dispune de o piscin proprie cu minicascad si jacuzzi. Oaspetii Mera Villas au la dispozitie, in proximitatea piscinei, un bar All Inclusive destinat exclusiv acestora.
 Serviciile de masa se acorda in restaurantul hotelului in regim all inclusive (bufet). Mic dejun intre orele 7:00-9:30; gustari intre orele 9:30-12:30 (stand cu popcorn, gogosi, inghetata); pranz intre orele 12:30-14:30; gustari intre orele 14:30-19:00 (stand cu popcorn, gogosi, inghetata); cina intre orele 19:00-21:00; apa plata, mimerala, cafea si bauturi racoritoare intre orele 7:00-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului; vinul casei si bere draft in intervalul 11:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului; lichior, vermut, coniac, votca in intervalele 12:30-14:30 si 09:00-21:00 oferite la restaurant ;
 Servicii incluse: :acces la piscine, locul de joaca, activitati recreative pentru copii, club animatie, piscina pentru copii, parcare, sezlong la plaja (in limita locurilor disponibile), prosoapte plaja, prosoape piscine,  tenis de masa, darts, rummy, table, sah, internet WiFi, cabinet medical, beach bar all inclusive. 
 Servicii contra cost: Centru Spa (piscine interioara/fitness, sauna, masaj, hammam, salon infrumusetare), bar piscine a la carte.
 Facilitati pentru copii: Copiii cu varsta intre 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa
La cerere se poate oferi patut bebe , in limita disponibilitatii; Copiii cu varsta intre 3-6.99 ani achita 68 lei/ noapte; Copiii cu varsta intre 7 -11.99 ani achita 94 lei / noapte; Copiii cu varsta peste 12 ani achita 87 lei / noapte;
Pat suplimentar contra cost, la tariful de 70 lei/noapte; Intr-o camera dubla se poate adauga maxim un pat suplimentar sau un patut pentru bebe; In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti+1 copil, in junior suite 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
 Alte informatii:
Cazarea se efectueaza incepand cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizeaza pana cel tAerziu la ora 12:00.
La solicitarea clientilor si in functie de camerele disponibile, se poate depasi ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afisat la receptie). Depasirea cu mai mult de 6 ore se taxeaz 100% din tariful afisat la receptie.
Bagajele pot fi pastrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fara plata.
Cazarea se face pe baza actului de identitate (carte identitate, pasaport, certificat de nastere in cazul copiilor) cat si a voucher-ului emis de agentie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea resortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate sau situate intr-un anumit hotel. Solicitarilor de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care resortul incearca sa le onoreze in limita disponibilitatilor.
Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.. Parcarea este gratuita in limita disponibilitatii.
Fumatul este interzis in incinta resortului, exceptand balcoanele camerelor si spatiilor din resort amenajate/dotate cu scrumiere.
Este interzis accesul cu animale de companie in incinta resortului.
Resortul este supravegheat prin sistem video.
La Check in turistii vor primi bratara Mera care trebuie purtata in mod obligatoriu pe toat durata sejurului.
Accesul la serviciile din incinta resortului se va face numai in baza bratarii Mera. Pentru aceasta bratara, turistii vor depune o garantie in valoare de 100 lei/bratara,  garantie ce va fi restituita la incheierea sejurului si la predarea bratarii.
Este interzisa introducerea si folosirea in camerele resortului a aparaturii electrocasnice (cafetiera, storcator de fructe, fier de clcat, fierbator etc.).
Resortul isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii resortului sau deranjeaz alti clienti.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Palace Lake Mezotermale

Palace Lake Mezotermale

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 08.04.2024

de la 959 Lei/pers.

Palace Adriana Vile

Palace Adriana Vile

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 08.04.2024

de la 1798 Lei/pers.

Carmen International (fost Becali)

Carmen International (fost Becali)

Venus, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 5
  • 5 Nopti / Mic dejun Cina bufet suedez 1 nopti / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 11.07.2024

de la 2100 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn