× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Situat in Moieciu de Sus, imediat langa Rezervatia Parcul Natural Bucegi, Hotelul Mistral Resort dispune de 63 de camere, restaurant, terasa si sali de conferinta pentru organizarea evenimentelor private si corporate.

Hotelul Mistral este situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte, romanesc. Inconjurat de muntii Bucegi, pe de-o parte, si de muntii Piatra Craiului, pe cealalta parte, hotelul ofera un peisaj incantator spre Rezervatia Naturala Bucegi. Aerul curat, natura, drumetiile, excursiile organizate cu plecare de la hotel vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare.

Camerele hotelului sunt dispuse pe 4 etaje si sunt impartite in:
- 12 apartamente Duplex Studio,
- 49 camere Duble Twin Standard,
- 3 camere cu pat dublu matrimonial. 
Camerele au o suprafata minima de 17 mp si ofera tot confortul necesar oaspetilor locatiei: TV cu ecran plat si canale prin cablu, internet wireless gratuit, minibar, cutie cu valori, baie privata si articole de toaleta gratuite.

Toate camerele au finisaje de exceptie. Din dotarile acestora nu lipsesc: televiziunea prin cablu, telefonul, uscatorul de par si minibar-ul. Pentru siguranta bunurilor turistilor exista cate un seif in fiecare camera. Toate camerele au balcoane spatioase. Hotelul este declarat in totalitate proprietate de nefumatori si nu se accepta fumatul in camera sau spatiale comune alte hotelului.
Camera Dubla Twin Standard:
Camere confortabile, cu balcon exterior, vedere spre padure sau catre raul Bangaleasa, suprafata de 17 mp, dotate cu mobilier modern, doua paturi apropiate de 110 cm / pat, LCD cu diagonala de 55 cm, TV cablu, internat wireless gratuit, minibar frigorific, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par.
Camera Dubla Twin cu vedere la munte:
Camere confortabile, cu balcon exterior, vedere la Muntii Bucegi, suprafata de 17 mp, dotate cu mobilier modern, doua paturi apropiate de 110 cm / pat, LCD cu diagonala de 55 cm, TV cablu, internat wireless gratuit, minibar frigorific, seif, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par.
Studio Duplex:
Apartamente Duplex Studio sunt compuse din: living cu o suprafata de 15 mp, un dormitor deschis de 15 mp, despartit de living printr-o scara interioara de lemn, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par si balcon cu vedere spre padure /  raul Bangaleasa / parcare. In living este o canapea ce permite acomodarea a maxim 2 copii, LCD cu diagonala de 55 cm, minibar frigorific, seif, iar dormitorul este dotat cu doua paturi apropiate de 110 cm / pat, care la cerere se pot desparti si LCD cu diagonala de 55 cm.
 
Hotelul Mistral Resort ofera servicii de cazare cu mic dejun inclus, iar pentru masa de pranz sau cina, servirea se poate face in restaurantul hotelui, pe terasa (deschisa doar in sezon), sau in regim Room Service.Restaurantul intampina turistii cu preparate traditionale delicioase, dar si cu preparate internationale atent selectate astfel incat pranzul si cina acestora sa fie o experienta de neuitat. Acesta are o capacitate de 170 de persoane 

Printre facilitatile gratuite oferite de hotel, includem:
- internet wireless;
- sala de jocuri cu mese de biliard si mese de ping pong;
- carti de joc, table, sah, rummy
 
Animale de companie:
Este permis, cu exceptia restaurantului, accesul animalelor de companie de talie mica / medie si se percepe un supliment (vezi valoare servicii optionale).
 Nu sunt acceptate animale de companie din categoria animalelor de risc: de lupta / atac.
 
Atractii in zona:
Rezervatia Parcul Natural Bucegi - 0.1 km
Cascada La Chisatoarea - 6 km
Cheile Gradistei - 12.7 km
Amfiteatrul Transilvania - 13.7 km
Castelul Bran - 15.8 km
Sit arheologic in satul Pestera - 19.4 km
Pestera cu Lilieci Moeciu - 19.4 km
Rezervatia de ursi Zarnesti - 28.5 km
Cetatea Rasnov - 29.8 km
Rezervatia Piatra Craiului - 30 km
Pestera Dambovicioarei - 33 km
Cheile Dambovicioarei - 39.6 km

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Cheile Gradistei

Cheile Gradistei

Moeciu, Jud. Brasov, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 07.04.2024

de la 766 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn