× Hello Holidays

Ona Garden Lago

Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Complexul Garden Lago are o piscină in aer liber și oferă cazare modernă intr-un cartier rezidential linistit. Acesta se află la 15 minute de mers pe jos de plajă Port d'Alcúdia și la 2,5 km de portul de acord.

Toate apartamentele cu 1 sau 2 dormitoare oferă un mic balcon cu vedere la lac sau la piscină. Acestea oferă un spații living-sufragerie, cu o canea extensibilă, TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și DVD player. Bucătăria include o plită ceramică, cuptor sau cuptor cu microunde și frigider.

La aproximativ 15 minute de mers pe jos de apartamente se găsesc mai multe baruri și restaurante. Pentru a se aproviziona cu produse alimentare, oaspeții vor găsi un supermarket local la doar 350 de metri.

Parcul acvatic Hidropark este deschis in lunile de vară și se află la 10 minute de mers pe jos. Un autobuz care circulă la și de la portul de acord și orașul vechi oprește la 200 de metri de Garden Lago in timpul verii.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn