× Hello Holidays

Pensiunea DELTA PARADIS MURIGHIOL

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

DESCRIERE 
 Pensiunea Delta Paradis este destinatia perfecta pentru a va petrece sejururi si vacante in Delta Dunarii, departe de zgomotul si asfaltul oraselor, dat fiind localizarea acesteia pe o insul in cursul apelor Canalului Dunavat, la 10 minute de Lacul Razim, cel mai mare lac din Romania. Cuvintele care descriu Pensiunea sunt: natura, apa, stuf, relaxare, liniste si pescuit. 

 LOCALIZARE Pensiunea Delta Paradis este situata pe Canalul Dunavat, la o distanta de aproximativ 10 minute pan in gura Lacului Razim. Pensiunea poate fi accesat numai pe ap, prin urmare v veti afla pe o insul inconjurata de ape: de minunata Delta Dunrii. Transferul cu barca de la parcare la Pensiune poate reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le veti avea din Delta Dunarii. 

 DETALII PRIVIND ACCESUL AUTO SI TRANSFERUL CU BARCA Debarcaderul si parcarea pensiunii se afla in localitatea PLOPU, respectiv din strada Fecioarei (sau strada Bisericii conform GPS), pe un drum de pamant de aproximativ 2 km, circulabil in conditii normale fara probleme pentru autoturisme, se ajunge la Cherhana, unde sunt amplasate debarcaderul si parcarea pensiunii. Dacq veniti din Murighiol, Biserica din Plopu este situat pe partea dreapta a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima strad la stanga, dup Biseric.Accesul auto pan in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localittile: - Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Bestepe, Mahmudia, Murighiol, Plopul; sau - Agighiol, Valea Nucarilor, Iazurile, Colina, Sarinasuf, Plopul. Soseaua pe ambele variante de drum este asfaltat, circulandu-se in conditii foarte bune, durata traseului auto fiind de circa 40 minute.  Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pan la Pensiune este de circa 15-20 minute, in functie de perioada anului si de volumul apelor Deltei. Debarcaderul din Dunavtu de Sus poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localittile: Malcoci, Nufru, Bltenii de Sus, Bestepe, Mahmudia, Murighiol, Dunavtu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 minute. Durata transferului cu barca de la debarcaderul din Dunavt pan la Pensiune este, de asemenea, de circa 50 minute. Mai tarziu de ora 21:00 sau pe timpul noptii, NU efectum transferuri cu barca, deoarece schimbrile de temperatur dintre zi si noapte, fac ca vizibilitatea s fie redus sau chiar zero dup lsarea intunericului din cauza cetii si nu ne asumm realizarea transferului in conditii de sigurant.

!!! Pensiunea este localizata pe o insula, prin urmare turistii pot ajunge doar cu barca, noi asigurand transportul cu barca (transferul) din satul Plopul, contra cost.


UNITATI DE CAZARE 
Pensiunea Delta Paradis este compusa din 3 unitati de cazare: 

- Delta Paradis 1 a cladire cu 2 etaje: la etajul I functioneaza 9 camere triple si la etajul al II-lea 5 camere triple si un apartament. Accesul intre etaje se face pe scri. Toate camerele au balcon fie cu vedere la Canalul Dunavt, fie spre Incinta Amenajarea Piscicol Dunavat 1. La parterul cladirii, functioneaz o sal cu rol de restaurant (in timpul iernii) sau bufet bar, iar, in timpul verii, aceasta poate fi utilizat ca sal pentru conferinte sau recreere, fiind dotata cu televizor, frigider, jocuri si activitti pentru copii si adulti. 

- Delta Paradis 2 a cldire in care functioneaz 12 camere duble si 1 apartament, precum si receptia Pensiunii. Capacitatea total a unittilor de cazare este de 28 camere, respectiv 70 de persoane. Cldirile Pensiunii Delta Paradis sunt acoperite cu stuf. Pensiunea dispune, de asemenea, de: de o  teras exterioar cu o capacitate de 40 de persoane si de o  teras exterioar restaurant, piscin exterioar, grdin de legume, foisoare si alte locuri de relaxare, pontoane si diguri unde se poate pescui, locuri pentru grtar.

- Delta Paradis 3 - cladire cu 4 camere superioare, foarte spatioase (de tip apartament).


DOTARI CAMERE Majoritatea camerelor sunt triple fiind dotate cu un pat matrimonial si unul single, concepute special pentru familiile cu un copil. Camerele duble sunt dotate cu un pat matrimonial, iar apartamentele cuprind, dup caz, o camer cu un pat matrimonial si o camer cu 2 paturi single, respectiv o singur camer cu un pat matrimonial si dou paturi single. Toate camerele dispun de: 
- grup sanitar propriu cu ap cald curent 
- prosoape (baile sunt dotate cu dus sau cada, gresie, faianta, produse cosmetice) 
- aer conditionat 
- plase contra tantarilor 
- mini-frigider 
-  televizor 
 - internet wireless 
 - parchet si gresie 
- balcon pentru Delta Paradis 1 

FACILITATI 
a incluse in costul cazarii 
- acces la internet wireless 
 - piscina exterioara 
 - sezlong-uri si prosoape la piscina (in limita locurilor disponibile) 
 - parcare 
 - acostarea ambarcatiunilor proprii la pontonul debarcader 
 - pescuit la stationar pe malurile, pontoanele si digurile Canalului Dunavt din jurul Pensiunii 
 - biblioteca 
 - jocuri diverse (table, rummy, carti de joc, badminton, tenis de mas, darts, etc.)

 - contra cost 
- transport cu barca (transfer) dus-intors de la debarcader/parcare la pensiune
 - pescuit recreativ/sportiv in Incinta A.P. Dunavat 1 sau in extern cu barca si barcagii experimentati care cunosc bine Incinta si zona 
 - Inchiriat barci pentru pescuit recreativ/sportiv sau cu vasle pentru plimbri in Incinta A.P. Dunavt 1 
 - plimbari si excursii in Delta Dunarii pentru obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Padurea Caraorman, Pdurea Letea, Gura Portitei sau Plaja Perisoru 

RESTAURANT 
 In cadrul restaurantului Pensiunii cu specific pescaresc sau adobrogeana, turistii pot servi preparate din peste si alte mancruri traditionale. Recomandm, in primul rand, ciorba de peste, dar si alte specialitti ale buctriei romanesti si internationale. Restaurantul pensiunii are o capacitate de 60 de persoane. Preparatele pe care le veti servi sunt stabilite la fata locului cu echipa Pensiunii sau sunt stabilite de Pensiune in regim meniul zilei. Preparatele sunt gtite zilnic in buctria proprie. Portiile de mancare sunt cantitativ generoase!

INFORMATII SUPLIMENTARE 

PERMISE DE ACCES IN REZERVATIA BIOSFEREI aDELTA DUNARII 
 - Pensiunea nu elibereaza permise de acces in Rezervatia Biosferei aDelta Dunarii (tarif de intrare in scop turistic), permise de acces cu ambarcatiuni sau permise de pescuit recreativ/sportiv. 
- Permisele pot fi achizitionate: de de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Centrele de Informare ARBDD sau automatele de eliberare permise aflate in Tulcea/in localittile din RBDD sau limitrof 
 - on-line: o pentru permis acces turist: http://arbdd.abt.ro/home/access o pentru permis ambarcatiune: http://arbdd.abt.ro/home/ship o pentru permis pescuit sportiv: http://arbdd.abt.ro/fglicence/permitetypep=1&fid=32fg16&per=0 
 - prin SMS la numarul 7494 


!!! ACCESUL LA PENSIUNE SE FACE DOAR PE APA, TRANSFER CU BARCA CONTRA COST.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Complex Class Sulina

Complex Class Sulina

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 15.09.2024

de la 643 Lei/pers.

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan

Delta Boutique Carmen Silva Resort - Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 5
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 15.09.2024

de la 1427 Lei/pers.

Sunrise-Crisan

Sunrise-Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

 • 5
 • 4
 • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 10.09.2024

de la 1151 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn