× Hello Holidays

PEPI BOUTIQUE HOTEL

Rethymnon, Creta-Chania, Grecia

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Pepi Boutique este un hotel recent renovat doar pentru adulți situat în inima vechiului oraș venețian Rethymno. Construit în stilul arhitectural al orașului vechi, hotelul vă oferă posibilitatea de a vă bucura de farmecul de ieri în confortul de astăzi.

Descriere hotel

Pepi Boutique este un hotel recent renovat doar pentru adulți situat în inima vechiului oraș venețian Rethymno. 
Construit în stilul arhitectural al orașului vechi, hotelul vă oferă posibilitatea de a vă bucura de farmecul de ieri în confortul de astăzi.
 


Localizare

Pepi Boutique este situat la 15 minute de plajă, portul de agrement și portul Rethymno, la câteva minute de zona comercială, muzee, cafenele, baruri, restaurante și cluburi de noapte, la 65 km de aeroportul Chania și la 90 km de capitala Heraklion.


Facilități hotel

Pepi Boutique are receptie, gradina, piscina cu sezlonguri si umbrele, crama cu selectii de vinuri si delicatese culinare.


Facilități camere

Toate sunt dotate cu aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, uscator de par.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

Numai ce ne-am întors din circuitul Emiratelor Arabe “Povestea celor 7 regate!”O experiența minunată, alături de un grup minunat cum rar găsești și cu 2 ghizi de excepție! Dar țin să mulțumesc din suf...

Mona Ciobanu, 31.01.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn