× Hello Holidays

Revelion de 5* in Didim - Maxeria Blue Didyma

Didim, Turcia

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Revelion de 5* in Didim - Maxeria Blue Didyma | 7 nopti - autocar
Bucuresti - Didim (4nopti) - Canakkale (1noapte) - Bucuresti
BONUS: Cina festiva de Revelion

Ziua 1 | Miercuri 28.12.2022: BUCURESTI - DIDIM (zona Kusadasi)
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 14:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) - acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 15:00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Stara Zagora - Svilengrad - Capitan Andreevo - Edirne - Didim.

Ziua 2 | Joi 29.12.2022: “HOS GELDINIZ” - Bine ati venit in Turcia!
Pana in pranz, sosire in zona Didim, cazare la Hotel Maxeria Blue Didyma 5*. Timp liber pentru odihna si pentru a va bucura de facilitatile hotelului.

Ziua 3 | Vineri 30.12.2022: DIDIM - timp liber | PAMUKKALE (optional)
Mic dejun. Timp liber la hotel sau, optional, excursie la Pamukkale. Supranumit si Castelul de Bumbac, terasele de calcar reprezinta un fenomen unic in lume care starneste reactii de uimire si contemplare. In fata albului imaculat incrustrat parca cu pietre pretioase, cuvintele sunt lipsite de esenta. Tot acolo, orasul antic Hierapolis si Piscina Cleopatrei cu apa termala se dezvaluie precum acum 2000 de ani. Orasul antic Hierapolis impresioneaza prin Teatrul roman foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite si Templul lui Apollo. Fosta statiune termala, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, va ofera beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius si ocazia de a descoperi o piscina in aer liber, pavata cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne intoarcem in Didim. Cazare si masa la Hotel Maxeria Blue Didyma 5*.

Ziua 4 | Sambata 31.12.2022: DIDIM - timp liber | EFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru odihna /shopping, sau, optional excursie la Efes - unul dintre cele mai faimoase orase ale Antichitatii si Casa Fecioarei Maria - locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani din viata. Spre seara ne intoarcem la hotel, unde ne pregatim pentru petrecerea de Revelion. Cina festiva de Revelion este inclusa si se va desfasura la restaurantul hotelului Maxeria Blue Didyma 5*. La Multi Ani, 2023 !

Ziua 5 | Duminica 01.01.2023: DIDIM - timp liber | SIRINCE (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, pentru a va bucura de facilitatile hotelului, sau, in a doua parte a zilei, optional, excursie de jumatate de zi la Sirince. Sirince - vechiul sat grecesc va asteapta sa degustati vinul fructat pentru care este recunoscut in intreaga Turcie si sa admirati peisajele pitoresti. Turul include vizita unei vechi biserici si oprire la magazinul de specialitati turcesti. Spre seara ne intoarcem in Didim. Cazare si masa la Hotel Maxeria Blue Didyma 5*.

Ziua 6 | Luni 02.01.2023: DIDIM - TROIA - CANAKKALE
Mic dejun. Plecare spre Canakkale. In drum vom face o oprire la Troia - povestea razboiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia incanta de peste 3.000 de ani. Drumul continua spre Canakkale, unde vom ajunge spre seara - cazare la hotel de 3*. Timp liber pentru cumparaturi sau plimbare prin oras, unul dintre cele mai ietine orase din Turcia.

Ziua 7 | Marti 03.01.2023: CANAKKALE - EDIRNE - BUCURESTI
Dupa micul dejun plecam spre Bucuresti. In drumul catre tara vom trece prin orasul Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye - cunoscuta drept moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri. Seara sosire in Bucuresti, in functie de trafic si formalitati vamale.


Oferta:

PERIOADA

SAFE PRICE LOC in cam.DBL/TPL STANDARD

OFERTA de lansare 30.09.2022

FIRST MINUTE 31.10.2022

HELLO SALES 30.11.2022

Copil 0-10.99 ani

Supliment SINGLE

28.12.2022 - 03.01.2023

405 €

349 €

359 €

369 €

189 €

189 €


Servicii incluse:

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
» 4 nopti cazare in camere Standard, cu Ultra All Inclusive in Didim - Hotel Maxeria Blue Didyma 5* (se intra cu Cina si se iese cu Mic Dejun);
» Cina festiva de Revelion;
» 1 noapte cazare cu mic dejun in Canakkale - hotel 3*;
» Vizita Troia;
» Vizita la Edirne - Moscheea Selimiye;
» Insotitor de grup.


Servicii neincluse:

» Taxa traversare Pod Çanakkale - 20 €/pers - se achita la autocar! Copil 0-5.99 ani - Gratuit;
» Asigurare medicala sau Asigurare Travel (medicala+storno);
» Mesele de Pranz/Cina sau Bauturi (in afara de cele mentionate la Pretul include);
» Intrarile la obiectivele turistice;
» Serviciile de ghizi locali - 15 €/pers - se achita in autocar la ghidul insotitor (Efes, Pamukkale, Sirince);
» Bacsis/tips - ghid+sofer (recomandat 1 €/zi/persoana).


Conditii de plata, anulare, penalizari:

1. OFERTA lansare (valabila pana la 30.09.2022) - avans de 30% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
2. FIRST MINUTE (valabil pana la 31.10.2022) - avans de 30% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
3. HELLO SALES (valabil pana la 30.11.2022) - avans de 30% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus
4. SAFE PRICE = Tarif Standard: 30% avans la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare.
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:
a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 45 de zile inainte de plecare/intrare).
b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 44-31 de zile inainte de plecare/intrare).
c) 40% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 30-15 zile inainte de plecare/intrare.
d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 14-0 zile inainte de plecare/intrare.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie de catre agentia organizatoare, turistul va beneficia de rambursarea integrala a sumei platite, dar cu achitarea taxei de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana (care va fi scazuta din avansul platit), sau reprogramarea calatoriei la o data ulterioara, fara achitarea taxei de serviciu.


Bine de stiut:

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA IESIRII DIN TURCIA!

ATENTIE: Grup minim 45 persoane.
• Toate intrarile la obiectivele turistice din Turcia se achita in moneda nationala - Lira Turceasca. Vizitele mentionate in program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
• In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar.
• Avand in vedere contextul epidemiologic dinamic, organizarea itinerariului se va adapta normelor in vigoare aplicabile in perioada de desfasurare a programului.
• In cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoana.
• Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului.
• Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru Partaj in camera dubla/tripla, situatie in care agentia va aloca, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2 persoane pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei.


Reduceri si suplimente:

REDUCERI
» Reducere 5 €/pers pe ultima bancheta in autocar

SUPLIMENTE
» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 banchete - 15 €/pers/loc,
rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc

*Important: Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.


Excursii optionale

EXCURSII OPTIONALE
Tarife Standard

EXCURSII OPTIONALE - Tarife Speciale
*valabile doar in momentul efectuarii rezervarii

EFES & CASA FECIOREI MARIA - 30 € (tariful NU include intrarile la obiective)
PAMUKKALE - 50 €
SIRINCE - 30 €

EFES & CASA FECIOREI MARIA - 25 € (tariful NU include intrarile la obiective)
PAMUKKALE - 45 €
SIRINCE - 25 €

 

ATENTIE! Excursiile optionale se realizeaza pentru un grup minim de 30 persoane!
• Va recomandam incheierea asigurarii Travel (storno+medicala), pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare (in
cazul anularii calatoriei), cat si dupa plecare (in cazul unei situatii neprevazute aparute pe perioada sejurului)!
• Excursiile optionale se pot achita si din tara, conform tarifelor de mai sus.
• Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari; Penalizare 100% !
• Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale se fac numai in momentul rezervarii si nu se accepta anulari ! Orice excursie achizitionata dupa cel mult 7 zile de la rezervare, se achita la tariful standard !

 


Transferuri din tara:

Oraşul de transfer Locul de îmbarcare/debarcare Tarif / pers / sens
DE GRUP PREMIUM
BOTOSANI Benzinaria Rompetrol (Cal.Nationala) 35 € 266 €
SUCEAVA Hotel Bucovina 35 € 266 €
ROMAN Gară 30 € 202 €
PIATRA NEAMȚ Benzinaria Mol (Blv.Traian) 30 € 216 €
BACĂU Parcarea Stadionului Municipal 28 € 175 €
ADJUD Benzinaria Lukoil 25 € 139 €
FOCȘANI Benzinaria Mol (Blv.Bucuresti) / LIDL (Restaurant Moldova) 23 € 113 €
RM. SARAT Magazin Profi (Mihail Kogalniceanu) 20 € 88 €
BUZĂU McDonald’s Unirea 23 € 65 €
IAȘI McDonald’s Gară 33 € 234 €
GALAȚI McDonald’s 25 € 152 €
BRĂILA Magazin Penny (Șos.Buzaului) 25 € 137 €
SLOBOZIA Benzinaria Rompetrol (Sos.Bucuresti-Constanta) 25 € 76 €
TULCEA Autogara Augustina / Petrom (Str.Babadag) 38 € 168 €
CONSTANȚA Gara CFR 33 € 135 €
MEDGIDIA Restaurant Balada / LIDL 28 € 112 €
TG. MUREȘ Benzinaria Mol – 1 Dec 1918 45 € 216 €
MEDIAȘ Autogară 45 € 206 €
SIGHIȘOARA Benzinaria Rompetrol 45 € 183 €
FAGARAS Casa de Cultura 30 € 150 €
BRAȘOV Benzinaria Mol - Hotel Cubix (vis a vis de McDonalds) 25 € 113 €
SINAIA Gară 23 € 78 €
CAMPINA Popas Casa Bucur - Km 92 20 € 58 €
PLOIEȘTI Benzinaria Petrom Metro 15 € 47 €
DEVA McDonald’s Gară 45 € 240 €
ORASTIE Benzinaria Rompetrol (Str.Unirii) 55 € 225 €
ALBA IULIA Gară 48 € 216 €
SEBES Rompetrol, iesire Lancram 45 € 204 €
SIBIU Benzinăria Mol - Șelimbăr 40 € 169 €
RM. VÂLCEA Sala Sporturilor 30 € 109 €
PITEȘTI McDonald’s Gară / Petrom Podul Viilor 20 € 73 €
CRAIOVA Benzinaria Petrom Gara 28 € 142 €
SLATINA Benzinaria OMV 25 € 110 €
BUCUREȘTI UNVERSITATEA NATIONALA DE APARARE CAROL I - -


Conditii generale TRANSFERURI DIN TARA:
-    Tarifele de mai sus sunt de persoana/sens.
-    Orasele reprezinta puncte de imbarcare/debarcare.
-    Locurile de imbarcare prezentate in tabelul de mai sus sunt informative, acestea pot fi diferite in functie de partenerul care efectueaza transferul si se reconfirma odata cu informarea de plecare.
-    Traseele pot suferi modificari in functie de numarul de participanti existenti pe ruta respectiva.
-    Informarile de plecare sunt disponibile cu 2 zile inaintea plecarii.
-    Orele, numerele de telefon ale soferilor sau numerele de dispecerat, se vor comunica cu 2 zile inaintea datei plecarii, urmand sa tineti legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dvs).
-    Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Va rugam sa respectati ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie .
-    Orele de preluare sunt estimative si pot suferi modificari (timpi de asteptare), in functie de conditiile de trafic si legaturile de transfer, atat la plecare cat si la intoarcere.
-    Toate rezervarile trebuie insotite in mod obligatoriu de numarul de telefon (valabil) al pasagerilor si disponibil la momentul plecarii. Agentiile partenere au obligatia, in momentul rezervarii, de transmitere a numarului de telefon valabil al turistilor inscrisi, catre Tour Operatorul Hello Holidays. Numarul de contact al turistilor este foarte important de transmis, deoarece, mai ales in cazul transferurilor - cand pot aparea diferite modificari, intarzieri, etc., acestia vor fi contactati de catre sofer/dispecerat, etc. In caz contrar, agentia Hello Holidays nu este raspunzatoare de imposibilitatea contactarii pasagerilor din cauza netransmiterii informatiilor obligatorii solicitate sau transmiterea incorecta a acestora si nu va restitui contravaloarea tranferului confirmat sau a pachetului de servicii contractate.
-    Societatea de transport nu este raspunzatoare in cazul intarzierii mijlocului de transport, din conditii independente de vointa sa ( ex: din cauza conditiilor de trafic, ambuteiaje, inchiderea anumitor sectoare de drum, vama, etc) sau din vina pasagerilor (ex: intarzieri la program, atitudini ofensatoare sau ostile fata de insotitor sau conducatorii auto, deterioarea starii sanatatii etc).
-    In mijlocul de transport sunt strict interzise: fumatul, consumul de bauturi alcoolice, consumul de droguri si substante stupefiante. Societatea de transport isi rezerva dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate, care incalca regulile anterior mentionate, care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, fara rambursarea costurilor de transport
-    Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijlocului de transport.
-    Daca pasagerul este nemultumit de serviciile societatii de transport, acesta are obligatia de a trimite in scris o sesizare, avand un continut clar si explicit, cu privire la aspectele semnalate cu privire la serviciile contractate, sesizare ce se va transmite societatii de transport in maxim 3 zile calendaristice de la incheierea calatoriei. Daca in urma analizei sesizarii se constata ca societatea de transport nu si-a indeplinit obligatiile asumate, acesta va propune alternative de compensare sau va despagubi pasagerul ce a efectuat sesizarea cu o suma egala cu contravaloarea serviciilor neprestate sau prestate necorespunzator, in termen de maxim 30 de zile de la data depunerii sesizarii. Societatea de transport nu va raspunde reclamatiilor facute in nume colectiv.
-    Cazul fortuit si forta majora exonereaza societatea de transport de orice raspundere.
-    Nu este permis transportul animalelor, cu exceptia cainilor insotitori pentru persoanele nevazatoare. Pasagerul trebuie sa anunte acest lucru in momentul rezervarii calatoriei.

Conditii specifice TRANSFERURILOR DE GRUP:
-    Transferurile de grup se confirma automat cu pana la 14 zile inainte de plecare si se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul), in functie de marimea grupului.
-    In functie de marimea grupului, transferurile se pot efectua cu: autoturism, microbuz, minibus, autocar sau cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie.
-    Transferurile de grup nu au intotdeauna traseu direct, pot implica transbordari (pe mai multe curse, inclusiv cu parteneri diferiti), timpi de asteptare, etc.
-    Timpii de asteptare intre imbarcare/debarcare si preluarea de catre partenerul care efectueaza transferul de grup, poate varia in functie de orarul de cursa al acestuia.
-    Daca turistii doresc imbarcarea dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentia de turism la care s-au inscris cu minim 14 zile inainte de data plecarii. Confirmarile de transferuri din tara cu mai putin de 14 zile inainte se vor face On request, in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate. Pentru transferurile achizitionate cu mai putin de 14 zile sau cele solicitate la fata locului - direct de la reprezentantii Hello Holidays (ghizi, insotitori, soferi, etc.) se achita un supliment de 5 euro/pers/sens, iar confirmarea se va face in functie de disponibilitate.

Conditii specifice TRANSFERURILOR PREMIUM:
-    Transferurile Premium se confirma la cerere, in limita disponibilitatii, cu pana la 7 zile inainite de plecare.
-    Se efectueaza cu microbuz/autoturism si se organizeaza pentru minim 2 persoane, maxim 7 persoane/masina.
-    Preluarea / debarcarea se face de la / la adresa indicata de catre turisti, fara a exista timpi suplimentari de asteptare (exceptie fac cazurile de forta majora) si nu implica alte transbordari.
-    Debarcarea la punctul de intalnire din Bucuresti (UNIVERSITATEA NATIONALA DE APARARE CAROL I sau Aeroportul Henri Coanda - OTOPENI) se face cu maxim 30-45 minute inainte de ora de intalnire stabilita conform informarii primite de la agentie.
-    La retur, timpul de preluare din punctul de debarcare este de maxim 30-45 minute.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

ESRA HOTEL AND FAMILY SUITE

ESRA HOTEL AND FAMILY SUITE

Didim, Turcia

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.10.2022

de la 150 €/pers.

AQUASIS DE LUXE RESORT&SPA

AQUASIS DE LUXE RESORT&SPA

Didim, Turcia

 • 5
 • 5
 • 5 Nopti / Ultra All Inclusive / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.10.2022

de la 270 €/pers.

VENOSA BEACH RESORT AND SPA

VENOSA BEACH RESORT AND SPA

Didim, Turcia

 • 5
 • 5
 • 5 Nopti / Ultra All Inclusive / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 18.10.2022

de la 215 €/pers.

Aboneaza-te la newsltterul Hello Holidays

ABONEAZA-TE si fii la curent cu cele mai mariREDUCERI!