× Hello Holidays

SAFIR BLUE RESORT(CLEOPATRA, NARCIS, SEMIRAMIS)

Venus, Jud. Constanta, Romania

 • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Cleopatra Resort este alcatuit din 3 hoteluri – Cleopatra 3* (277 camere), Narcis 3* (320 camere) si Semiramis 3* (185 camere). Cele 3 hoteluri dispun de o curte comuna cu o suprafata de peste 10.000 mp, o piscina generoasa de peste 1.500 mp, precum si de o plaja privata de peste 5.000 mp. Facilitati resort: restaurant, beach bar, kids club si kids park (loc de joaca pentru copii interior si doua locuri de joaca in aer liber), parcare. Facilitati camere: - Camera dubla/twin Hotel Cleopatra: 15 mp, un pat matrimonial (160/200cm) sau twin (2x80/200cm), acces in camera pe baza de cartela, AC, TV, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa. - Camera dubla king Hotel Cleopatra: 15 mp, pat matrimonial (160/200cm) si o canapea extensibila pentru o persoana, acces in camera pe baza de cartela, AC, TV, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa. - Apartament Hotel Cleopatra: 25 mp, compus din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, o baie, acces in camera pe baza de cartela, AC, TV, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa. - Camera dubla matrimoniala/twin Hotel Narcis: 14 mp, dispun de pat matrimonial (160/200cm) sau twin (2x80/200cm). Camerele de la parter NU au balcon. Acces in camera cu cheie mecanica, AC, TV, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa pentru camerele situate la etaj. - Camera dubla matrimoniala/twin Hotel Semiramis: 14 mp, dispun de pat matrimonial (160/200cm) sau twin (2x80/200cm) si sunt situate la etaj. Acces in camera cu cheie mecanica, AC, TV, baie cu cabina de dus, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Palace Lake Mezotermale

Palace Lake Mezotermale

Venus, Jud. Constanta, Romania

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.10.2024

de la 959 Lei/pers.

Academy (Fostul hotel Veronica)

Academy (Fostul hotel Veronica)

Venus, Jud. Constanta, Romania

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 22.06.2024

de la 550 Lei/pers.

Palace Adriana Vile

Palace Adriana Vile

Venus, Jud. Constanta, Romania

 • 4
 • 3
 • 4 Nopti / All Inclusive / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.10.2024

de la 1918 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn