× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

SANA Reno este un hotel de 3 stele care beneficiază de o locație excelentă in centrul Lisabonei.

Situat in centrul Lisabonei, la doar 15 minute de mers cu mașină de Aeroportul Lisabona, SANA Reno este un hotel modern de 3 stele, prevăzut cu saună și piscină pe acoperiș.

Datorită locației excelente, Hotelul SANA Reno este inconjurat de mijloace de transport și se află la cațiva pași de puncte de atracție.

Stația de metrou de langă hotel oferă acces direct la aeroport și accesfacil la punctele de atracție istorice și culturale din centrul orașului și la cele mai atractive magazine, precum și la localuri moderne cu viața de noapte.

Muzeul și grădina Calouste Gulbenkian, cel mai bun muzeu de artă din Portugalia, și El Corte Inglês, un centru comercial renumit, sunt situate la doar cațiva pași (la mai puțin de 10 minute).
Hotelul SANA Reno oferă camere confortabile, cu facilități convenabile. Pentru familii, sunt disponibile camere comunicante, la cerere.

La etajul 1, oaspeții pot găsi sala de mic dejun, unde sunt servite produse proaspete, naturale și locale sub formă de bufet. De asemenea, Hotelul SANA Reno oferă oaspeților posibilitatea de a comanda in cameră.

Langă comanda sau la barul din hol, oaspeții pot băuturi și cocktailuri, și gustări ușoare. Oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop, depozit de bagaje și room service. La cerere și la un cost suplimentar, este disponibil un serviciu de transfer, inainte de sosire sau plecare.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn