× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Sani Dunes include un centru spa de ultimă generație, o zonă de plajă privată in Sani și piscine mari și oferă vedere minunată la mare. Fiecare dintre camerele și suitele de la Sani Dunes, cu decor care imbină stilul contemporan cu accente sublime de eleganță mediteraneană oferă vedere la Marea Egee sau la piscină. Toate au acces gratuit la conexiunea WiFi, aparat de cafea Nespresso și baie privată cu duș. Aerul conditionat este o dotare standard. Oaspeții se pot bucura de numeroasele tratamente de intinerire și experiențe oferite la centrul spa. Există 6 săli de tratament private și este oferită o gamă largă de terapii de infrumusețare cu care oaspeții se pot răsfăța. Printre facilități se numără, de asemenea, o suită pentru cupluri, cu baie de aburi privată, cabină specială de masaj thailandez, cadă cu hidromasaj și centru de fitness. In zona de plajă privată sunt puse la dispoziție umbrele de soare king-size și saltele luxoase. Oaspeților le este oferită o gamă completă de sporturi nautice, printre care se numără windsurfing și schi nautic. Sani pune la dispoziția oaspeților activi 6 terenuri de tenis. Printre facilitățile sportive se numără, de asemenea, tenis de masă, terenuri de volei pe plajă și terenuri de fotbal de mici dimensiuni. La Garden Theatre, in aer liber se organizează numeroase tipuri de concerte și spectacole, iar in fiecare an localul este gazda Festivalului din Sani, una dintre principalele sărbători muzicale din zona Mării Mediterane. Suni Dunes oferă oaspeților posibilitatea de a petrece un sejur relaxant intr-un mediu matur, iar pe langă varietatea de activități de agrement din cadrul complexului Sani, hotelul pune la dispoziție o serie de programe gandite special pentru adolescenți. Aeroportul Macedonia din Salonic este situat la 72 km. Proprietatea oferă o parcare privată gratuită.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Simantro Beach

Simantro Beach

Sani, Kassandra, Halkidiki, Grecia

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 02.06.2024

de la 240 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn