× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Sedra Arjaan by Rotana este situat in inima insulei Pearl din Doha, peste Medina Central și aproape de Cartierul Qanat. Cartierul oferă zone comerciale uimitoare in aer liber, cinematografe, cafenele și restaurante. De asemenea, hotelul de apartamente este inconjurat de priveliști panoramice minunate ale Golfului Arabic și ale portului de agrement, cu restaurantele sale in aer liber și interioare și un centru comercial.
Proprietatea este formată din 250 de apartamente spațioase, variind de la garsoniere la 3 dormitoare, precum și penthouse-uri. Apartamentele hotelului oferă piscine in aer liber pentru adulți și copii, săli de fitness separate pentru femei și bărbați și locuri de parcare pentru toți rezidenții și oaspeții.

Gastropubul din Hamilton este deschis zilnic, oaspeții se bucură de sporturi in direct pe ecranele mari și de băuturi răcoritoare. Sunt disponibile locuri in interior și in aer liber.

Cea mai apropiată stație de metrou Legtaifiya se află la 10 minute de mers cu taxiul și oferă legături convenabile cu locurile din Doha, Katara și Lusail. Stadionul Qatar Sports Club este la 7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hamad, situat la 14 km de Sedra Arjaan by Rotana.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

Am fost astazi 26.05.2024 în aceasta excursie draguta.. ghidul nostru dl Munteanu "Duracel" a facut ca aceasta zi sa fie minunată. Felicitari multiple????????????????????????????

Sorin Popovici, 26.05.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn