× Hello Holidays

Shanti Maurice Resort and Spa

Mauritius, Mauritius

  • 5

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Shanti Maurice Resort and Spa este un complex de lux situat in zona sudica a insulei Mauritius, in apropierea satului pescaresc St. Felix. Este renumit pentru serviciile de inalta calitate, facilitatile excelente si atmosfera relaxanta.
Resortul are o arhitectura eleganta, care se incadreaza in peisajul tropical. Dispune de o varietate de tipuri de cazare, inclusiv suite spatioase si vile private.
Shanti Maurice ofera o gama larga de facilitati, printre acestea se numara plaja privata cu nisip alb, piscina, zona de spa si wellness, terenuri de tenis, fitness.
Unul dintre punctele forte ale resortului este centrul sau de spa, unde puteti experimenta tratamente de infrumusetare si relaxare inspirate de tehnici traditionale din intreaga lume. Contra cost, puteti experimenta o gama larga de terapii, inclusiv masaje, tratamente faciale, bai de aburi si ritualuri ayurvedice.
In ceea ce priveste experienta culinara, resortul pune la dispozitia turistilor mai multe restaurante si baruri care servesc o varietate de preparate din buctaria internationala si locala.
Ocuparea maxima a suitelor/vilelor:
-Junior suite oceanview/Junior suite lagoonview/junior suite oceafront/junior suite beachfront: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii/infanti sau 1 adult+2 adolescenti.
-Oceanview pool villa 1 bedroom: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii/infanti sau 1 adult+2 adolescenti.
-Beachfront suite pool villa 1 bedroom: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii/infanti sau 1 adult+2 adolescenti.
-Oceanview double suite pool villa 2 bedroom/Oceanfront double suite pool villa 2 bedroom: 1 camera: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii ; 1 camera: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii.
-Shanti Villa: 1 master bedroom: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii ; 1 dormitor: 3 adulti sau 2 adulti+ 1 adolscent sau 2 adulti+2 copii ; 1 dormitor (twin bed): 2 adulti sau 2 adolescenti sau 2 copii.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am fost in circuitul de Paste in Bucovina.Totul a fost minunat. Datorita ghidului nostru dl.Emil Ghitulescu care este o adevarata enciclopedie,excursia a fost extraordinara.Un adevarat profesionist,c...

Mihaita Boariu, 24.04.2023 Citeste mai mult

Superb

Petru Moata, 11.04.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn