× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Amplasat intr-o clădire monolit uimitoare, Somerset este situat in zona diplomatică din Doha, pe malul apei Corniche. Inconjurat de ambasade, se află la cațiva pași de City Center Mall și de Centrul de Expoziții și Convenții Doha, care găzduiește evenimente anuale de afaceri, cum ar fi City Scape și Qatar Motor Show.

Apartamentele cu servicii hoteliere de la Somerset West Bay sunt proiectate cu interioare contemporane și amenajări moderne. Fiecare apartament are zone de zi și de luat masa și bucătărie complet utilată. Fiecare oferă, de asemenea, sisteme de divertisment la domiciliu și o zonă de spălătorie.

Oaspeții iși pot pregăti propriile mese sau pot savura specialități tipice din Orientul Mijlociu la restaurantul hotelului. Adulții se pot antrena in sala de sport funcțională, in timp ce cei mici se pot juca la locul de joacă al proprietății.

Atracțiile populare din apropiere includ emblematicul Muzeu de Artă Islamică proiectat de I.M. Pei și Sport City din Doha, care găzduiește Cupa Mondială FIFA 2022. Internetul este disponibil in intregul hotel Somerset West Bay și este oferită parcare gratuită.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

Am fost astazi 26.05.2024 în aceasta excursie draguta.. ghidul nostru dl Munteanu "Duracel" a facut ca aceasta zi sa fie minunată. Felicitari multiple????????????????????????????

Sorin Popovici, 26.05.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn