× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Vatra Boiereasca se afla in Cacica, la 17 km de Gura Humorului.
Vatra Boiereasca este un complex compus din Conacul Boieresc si patru casute traditionale.
Pe vremuri, in centrul marilor sate, se afla conacul, resedinta boierilor, mari proprietari de pamant. Asa este si la Vatra Boiereasca, conacul sade impunator si vegheaza restul Vetrei, dar si imprejurimile mioritice ale zonei impadurite. Daca vrei sa simti cum s-a trait odinioara si sa te bucuri de confortul boieresc, trebuie sa te hodinesti macar cateva zile in una dintre cele 6 odai sau 2 apartamente, dispuse pe doua etaje, pe langa care vei mai descoperi o sala de evenimente generoasa, dar si o bucatarie echipata cu toate cele de trebuinta unui bucatar iscusit. De la ferestrele odailor vei fi rasplatit cu o priveliste de vis asupra padurii ce inconjoara falnic Vatra Boiereasca, iar de pe veranda vei putea sedea intr-un leagan si privi iazul si casutele traditionale. Dintre facilitatile odailor conacului amintim:pat dublu (apartamentele au si cate o canapea extensibila), baie proprie cu dus si articole de toaleta, aer conditionat,TV, minibar, halat de baie, prosoape, papuci, balcon (pentru odaile duble de la primul etaj).
Capacitatea de cazare a conacului este de 20 adulti.


Cele patru case traditionale au fost aduse de la Straja, Brodina si Arbore ca sa iti incante privirea si sa te poti bucura de ele, dupa cum au facut-o mai demult, si stramosii nostri.
In interiorul lor vei regasi atmosfera calda a vietii simple, autentic bucovinene, dar cu o nota moderna pentru o relaxare maxima, cum ar fi electricitate, incalzire, apa si bai interioare.
Trei din cele patru Case Traditionale are trei camere cu cate doua paturi twin, dispuse pe 2 etaje (una la parter si doua la mansarda), 2 bai - cate una pe fiecare etaj, precum si o camera in care se poate servi masa. In camera de la parter cei mici se vor putea bucura de un somn odihnitor chiar pe soba.
Primele trei case traditionale nu are TV si nici WIFI.


In cele 3 odai din a patra casuta elementele traditionale se imbina cu cele moderne, fiind dispuse pe 2 etaje (una la parter si doua la mansarda). La parter mai este si o camera de zi cu semineu, frigider si espressor in care va puteti retrage pentru cateva momente de relaxare.
Fiecare camera dispune de baie proprie si TV.Nici aceasta casuta nu dispune de WiFi.


DESCRIERE FACILITATI
Plimbari prin gradina Vetrei Boieresti sau prin padurea ce o inconjoara, ponton pe iaz cu foisor in care ai acces la gratar (in limita disponibilitatii), in vecinatate exista o stana de la care te poti aproviziona cu specialitati lactate, sau poti incerca vestitul balmos, copiii se pot bucura de pescuitul de pe ponton sau de o plimbare cu caruta (in limita disponibilitatii).
Loc de joaca exterior pentru copii unde cei mici isi pot petrece timpul in voie, nestingheriti de nimeni.
Vatra de foc in care poti organiza un foc de tabara sau bunatati la protap (la comanda cu cel putin o saptamana in avans, contra cost).
Ciubar exterior cu apa dulce si sarata si sauna lipoveneasca exterioara (cu rezervare prealabila, contra cost).


Nu se accepta animale de companie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

. Vatra Boiereasca

. Vatra Boiereasca

Cacica, Jud. Suceava, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 13.12.2024

de la 819 Lei/pers.

VATRA BOIEREASCA

VATRA BOIEREASCA

Cacica, Jud. Suceava, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 857 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn