× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Proprietatea modernă Vila Galé Opera se află langă raul Tajo și zona plină de viață Docas, cu o mulțime de restaurante și baruri. Acest hotel de 4 stele oferă piscină interioară și club de sănătate, precum și WiFi gratuit.

Fiecare cameră și suită este mobilată confortabilă și include room service. Personalul amabil este disponibil nonstop și organizează cu plăcere excursii de 1 zi sau activități speciale pentru copii.

Restaurantul de la Galé Ópera oferă un bufet bogat de mic dejun și meniu tip bufet și à la carte pentru pranz și cină. Fiecare masă este insoțită de vinuri din Alentejo.

Clubul de sănătate oferă un meniu variat cu relaxant, tratament de infrumusețare și masaj de acord, la un cost suplimentar. Pentru divertisment, există o cameră de snooker și muzică live in anumite seri.

Centrul de Convenții Lisabona se află la 2 minute de mers pe jos de hotel, iar Muzeul Carris este la mai puțin de 300 de metri. Centrul creativ și in stil industrial Lx Factory este la 7 minute de mers pe jos.

Langă Vila Galé Ópera există o stație de tramvai și o gară. In centrul orașului Lisabona se poate ajunge in mai puțin de 10 minute cu mașină.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn