× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Situat in San Felipe de Puerto Plata, la 7 km de Fortaleza San Felipe, oaspeții se pot bucura de o piscină in aer liber și o terasă cu mai multe restaurante, fără nicio rezervare.

Fiecare cameră este dotată cu TV cu canale prin cablu. Fiecare cameră are baie privată cu duș sau cadă. De asemenea, camerele sunt dotate cu seif și aparat de cafea. Viva Heavens by Wyndham, All Inclusive Resort oferă WiFi gratuit in intreaga proprietate, mese nelimitate a la carte, fără rezervări, serviciu de ospătar la piscină, room service nonstop și pachet de bun venit in cameră.

La proprietate există o recepție deschisă nonstop, un magazin de cadouri și magazine. Pachetul all-inclusive oferă: Wi-Fi gratuit, (inclusiv camere), mese nelimitate a la carte fără rezervare, băuturi de marcă incluse, serviciu de ospătar la piscină, room service 24 de ore, turndown service, seif gratuit și aparat de cafea in cameră.

Acest complex are o zonă de plajă privată și este disponibil un serviciu de inchirieri auto. Puteți juca tenis la acest complex, iar zona este populară pentru canotaj. Aeroportul Internațional Gregorio Luperon este la 9 km de proprietate.

Oaspeții de la Viva Heavens By Wyndham sunt liberi să folosească facilitățile de la proprietatea parteneră Viva Tangerine By Wyndham. Stai la una, joacă in două stațiuni este cel mai bun mod de a te bucura de vacanță.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta