× Hello Holidays

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Situat pe plajă, intr-una dintre cele mai bune locuri de windsurf din lume, de-a lungul coastei Republicii Dominicane, complex all inclusive oferă acces ușor la activități, facilități numeroase și opțiuni de luat masa delicioase.

Oaspeții de la Viva Wyndham Tangerine pot practica o mare varietate de activități de acord, inclusiv baschet, tenis și inot. De asemenea, complexul oferă programe zilnice de acord, precum și cursuri de fitness și un club de supraveghere pentru copii.

Viva Wyndham Tangerine oferă o serie de opțiuni de luat masa, inclusiv preparate din bucătăria din Caraibe și Mexic. De asemenea, complexul include un magazin alimentar, precum și multe baruri și lounge-uri.

Pachetul all inclusive include toate mesele și gustări, cocteiluri, băuturi și vin fără limită de consum, 1 cocteil de bun venit la sosire, acces nelimitat la facilități de sport nemotorizate, taxe și gratuități, precum și un program de activități zilnice.

Biroul de turism de la Viva Wyndham Tangerine vă poate ajuta să aranjați sau varietate de aventuri in aer liber, inclusiv rafting, drumeții și scufundări. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de inchirieri mașini, astfel că pot explora cu ușurință zona inconjurătoare.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn