× Hello Holidays

Grand Hotel Balvanyos

Baile Balvanyos, Jud. Covasna, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Balvanyos Resort este o oaza de liniate cu aer curat, inconjurat de muntii si padurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc. Resortul ofera conditii ideale pentru un sejur de neuitat.Rafinamentul decorului, calitatea dotarilor si amabilitatea personalului vor face turistii sa traiasca momente unice.

Camerele pun la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati: vedere la munte, Tv cu ecran plat, minibar, aer conditionat.
In camerele standard nu se adauga pat suplimentar!

In marginea cladirii sunt camerele junior suite, acestea sunt camere fara balcon si se pot introduce 2 paturi suplimentare, sunt special pentru familiile cu copii. Exista in aceste camere si o canapea, dar nu este extensibila si nu se poate dormi pe ea. Fiecare camera are altfel geamurile si view-ul. Unele au geamuri sus, altele au perete din sticla, in caz ca sunt turisti claustrofobici. pe site sunt descrise corect.

Camerele Superioare au balcon, au acelasi tarif ca Junior Suite, un view frumos si se poate adauga un pat suplimentar. Au foarte putine camere superioare cu pat matrimonial, majoritatea sunt twin, dar se pot uni. 

Camera flex superior- paturile sunt twin, dar pentru doritori se pot uni, picioarele paturilor sunt diferite

Apartament - 2 dormitoare, 1 twin si 1 queen fiecare camera are baia si balcon

Camerele Standard - sunt mai mici ca cele superioare, nu au balcon, geamurile doar se rabateaza si nu sunt indicate pentru fumatori, au view spre padure, nu se poate introduce pat suplimentar.

Villa Panorama din cadrul resortului este un corp separat, situat la 150m de cladirea hotelului.

GRAND SANTERRA SPA este o oaza de liniste si de recreere care potenteaza farmecul acestui loc binecuvantat, oferind spatii interioare si exterioare ce se impletesc firesc si fara efort. Cazi pentru baie incalzite ascunse printre conifere, bazine cu ape si incaperi pentru experiente spa individuale, saune si multe locuri de relaxare, o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc, creeaza impreuna un mediu seren si armonios.

SPA-UL SE INTINDE PE APROXIMATIV 2000 MP SI ARE IN COMPONENTA MULTE FACILITATI
- Piscina wellness - apa de izvor, 30 grade C, zona de inot.
- Bazin cu hidromasaj - apa sarata, sare de Praid, 38 grade C.
- Bazine KNEIPP - Bazinul rece 14 grade C, Bazinul cald 36 grade.Piscina pentru copii - 2 nivele de adancime, 31 grade C.
- Piscina exterioara - apa de izvor, 24 grade C.
- Camera salina - Construita din caramizi de sare de Praid cu emisie de aer salin.
- Sauna ruseasca - aeromaterapie cu crengi de brazi, 60 grade C, 15% umiditate.
- Camere pentru tratamente SPA - Masaje, Tratamente faciale, tratamente corporale, Aplicatii cu namol in camera de vapori.
- Sala de fitness - echipament profesional.
- Spatii de relaxare - atat interioare cat si exterioare.
- Spa Cafe.

Din data de 19.06.2023, folosirea centrului SPA (piscine, saune, camera salina) are urmatorul program de functionare:
Luni:  11:00-21:00
Marti -Duminica: 9:00-21:00 
Copiii sub 14 ani au acces in Centrul SPA exclusiv pana la ora 19:00
in intervalul orar 19:00-21:00 au acces doar persoanele peste 14 ani.

Restaurant Fork cu specific gourmet, amenajat dupa un concept inedit, propune o experienta culinara fine dining de neuitat, cu preparate exclusiviste create de Chefii bucatari.
Restaurantul cu standarde foarte ridicate, functioneaza a la carte, avand si meniuri de degustare, cu posibilitatea organizarii de cine de degustare cu sau fara wine pairing, pentru grupuri selecte.

Restaurantul principal este ideal atat pentru cine romantice sau in familie cat si pentru organizarea evenimentelor cu pana la 200 de participanti: nunti, botezuri, cine festive, receptii, petreceri, etc. Meniul este un mix atent selectat din bucataria romaneasca si ungureasca traditionala, si cateva fineturi gourmet din bucataria internationala. Lista de vinuri cuprinde cele mai selecte etichete din Romania, Ungaria completata cu o mica colectie internationala, toate asortate cu bucatele traditionale.

Lobby barul este completat cu un lounge special decorat, ce poarta turistii in vremurile interbelice, un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare si socializare.

GastroLab Restaurant&Terrace formeaza zona rustica a complexului hotelier, care cuprinde un restaurant si o terasa special amenajata pentru gustari traditionale, scoase chiar din cuptorul bunicii.

Bucataria inovativa din GastroLab porneste de la origini si retete secuiesti, dar preparatele oferite sunt reinterpretate conform obisnuintelor gastronomice din secolul 21.
Seara se organizeaza cine BBQ, intalniri la focul de tabara sau concursuri de gatit, dupa preferintele participantilor.

Accesul animalelor de companie nu este permis.
In cazul restaurantelor si barurilor din cadrul Balvanyos Resort se aplica un service charge in cunatum de 10% din valoarea fiecarei consumatii

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos

Baile Balvanyos, Jud. Covasna, Romania

  • 5
  • 5 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 28.05.2024

de la 1235 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn