× Hello Holidays

Lichnos Bay Village Hotel

Parga, Grecia

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Descriere hotel

Trei clădiri, printre măslini și grădini cu lămâi și flori frumoase, găzduiesc cele 20 de apartamente ale hotelului. Fiecare clădire are parcare proprie. Simțiți-vă ca acasă, în apartamentele curate, luminoase, aerisite, spațioase și funcționale ale rezortului "LICHNOS". În fiecare apartament, gustul fin este combinat cu ergonomie pentru a vă oferi cazarea ideală pentru cele mai frumoase vacanțe. Astfel, perdele frumoase cu frunze de măsline pictate armonizează exteriourul cu zona interioară, iar jaluzelele de pe fiecare ușă de balcon vă oferă umbra absolută a apartamentului, ori de câte ori doriți. Contemplați la marea Ionică albastră și lăsați apusurile sale unice să vă vrăjească privindu-le de pe verandele mari ale camerelor. Pregătiți-vă propria cină în bucătăria apartamentului, luați masa la masa acestuia, primiți-vă prietenii în livingul său, așezați-vă pe paturile sale confortabile, într-o atmosferă răcoroasă, navigați pe internet sau urmăriți canalele prin satelit ale televizorului.

  • Curățenie zilnică 
  • Schimb de lenjerie de pat și prosoape la fiecare 2 zile
  • Animale de companie permise 


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.


Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

San Nectarios Hotel Parga

San Nectarios Hotel Parga

Parga, Grecia

  • 5
  • 2
  • 5 Nopti / Room Only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 03.04.2024

de la 126 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am avut bucuria să particip la circuitul Târgurile de Craciun Viena - Praga- Dresda din data de 29.11.2023. Stimata doamnă Oana Popescu ne-a împletit pe tot traseul parcurs, cu un stil admirabil, tot...

florentina tantos, 07.12.2023 Citeste mai mult

Super excursie. Ghid de exceptie. Multumim domnul Munteanu Gheorghe! Recomandam cu drag!

Spiridon Sofia, 05.12.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn