× Hello Holidays

PALMA

Nisipurile de aur, Bulgaria

 • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotelul Palma se găsește la o distanță de doar 300 de metri de plajă și este înconjurat de o vegetație bogată, amplasat în mijlocul unui parc frumos. În acest loc, natura generoasă a pădurii se întâlnește cu răcoarea și prospețimea brizei marine, oferind o combinație perfectă de aer curat și liniște, învăluite în mirosul mării. Este un loc ideal pentru cei care caută să se bucure de frumusețea naturală și de liniștea unei vacanțe relaxante la malul mării.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, acces wi-fi, minibar gol, fierbător electric, televizor prin satelit, telefon, baie cu duș, uscător de păr și balcon.


Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi diverse facilități, incluzând un restaurant, un bar în hol și două piscine în aer liber, precum și o sală de fitness.
În plus, sunt disponibile servicii contra cost, cum ar fi jocuri precum jagga, închirierea de biciclete, tenis de masă și biliard, iar seifurile pot fi utilizate la recepție.
Pentru evenimente și conferințe, hotelul oferă o sală echipată cu multimedia și un ecran, precum și o sală de sport multifuncțională dotată cu diverse echipamente.
Pentru cei mici, există o secțiune specială într-una dintre piscine, pătuțuri gratuite, scaune înalte în restaurant și un club destinat copiilor, iar în plus se organizează animație și mini-disco de 6 ori pe săptămână.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

ROOMER IBIS STYLES HOTEL

ROOMER IBIS STYLES HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / BED AND BREAKFAST / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 23.05.2024

de la 130 €/pers.

PARADISE GREEN PARK

PARADISE GREEN PARK

Nisipurile de aur, Bulgaria

 • 5
 • 3
 • 5 Nopti / Room Only / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 31.08.2024

de la 120 €/pers.

NOA GRIFID HOTEL

NOA GRIFID HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

 • 5
 • 5
 • 5 Nopti / Ultra All Inclusive / Transport individual
 • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 10.09.2024

de la 517 €/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn