× Hello Holidays

The Three corners Ocean View

Hurghada, Egipt

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Descriere

Construit in anul 2011, suprafata totala este de 1.040.500 mp. Hotelul are o cladire principala Main Building cu 8 nivele, o cladire cu 5 nivele Terrace Family Building, 6 Maldives Villas cu un nivel si 31 de vile cu 2 nivele Albatros Villas, Presidential Villas si Owner Villas.
 


Categorie

5*


Localizare

Hotelul se afla in regiunea Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya.


Tip masa

Maxx Inclusive


Website

https://www.maxxroyal.com/en/Belek-Golf-Resort


Facilitati hotel

Servicii: Maxx Inclusive - servicii de masa si bauturi 24 ore -bauturi, scuuri de fructe pentru copii, ciocolata si dulciuri, prosoape fresh la sosire; mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, spectacole de gatit, bufet dietetic, bufet special pentru copii, bufet tarziu, toate bauturile locale si din import alcoolice si racoritoare 24 ore, inghetata, sucuri din fructe proaspete, fructe la piscina si pe plaja, patiserie, restaurante tip snack, restaurant A'la Carte Azure 24 - deschis 24 ore, Azure Italian, Azure Trukish si Azure Fish. Nu sunt incluse in concept: bauturile in Ryder Golf Club Bar, restaurantul Club House, Nargile Bar, room service, restaurantele A'la Carte (Azure Asia, Bueno Steak House, Royal Villa Restaurant) cu rezervare in avans.

Facilitati: Azure- restaurant principal tip bufet, restaurant pentru copii in Maxxi Land, Patiserie, Ciocolaterie, restaurant Azure 24 -deschis 24 ore, restaurante A'la Carte: Azure Asia-bucatarie asiatica, Azure Fish-specific pescaresc,  Azure Italian-bucatarie italiana, Royal Villa Restaurant, Bueno Steak House, Azure Turk-specific turcesc, 15 baruri in diferite zone ale hotelului. Servicii contra cost: servicii medicale, babysitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet cafe, jocuri pe calculator, coafor si frizerie, magazine, rent a car, solicitari speciale.


Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip fin si ponton, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite. Pavilioanele private la plaja necesita rezervare in avans si sunt contra cost.


Sport si divertisment: Piscina interioara si piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina exterioara cu apa de mare incalzita, Maxx Aqua park cu 11 tobogane, piscina cu valuri, baie turceasca, sauna, baie de aburi, terenuri de tenis, tir cu arcul, baschet, volei, volei pe plaja, tenis, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost: masaj, centru SPA si welness, sporturile de apa cu motor, nocturna pentru terenurile de tenis si echipamentele, lectii de tenis si scufundari, bowling, biliard, parasailing, lectii private de inot sau Pilates, golf pe terenurile profesionale si curusri de golf, internet cafe si jocuri electronice.

Hotelul ofera oaspetilor diferite programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, seara spectacole si muzica live, trupe profesioniste de dansuri; Mini culb pentru copii 01-03 ani Smiling Babies avand concept special, Mini Club pentru copii 04-07 ani, Junior Club pentru 08-12 ani si Teenage Club pentru 13-17 ani - toate acestea se afla in Maxi Land unde copiii au cinema, pot desfasura diferite activitati in timpul zilei, Dino Park si Luna Park.


Facilitati camere

Hotelul are un numar de 531 camere in cladirea principala, Terrace Family Suits, Maldives Villas si Montgomery Maxx Royal Villas:
Suite Land view  (80mp, 3+1+inf, cladirea principala, un dormitor, o baie cu Jacuzzi, dus sau cada, spatiu de relaxare, dressing, balcon, vedere la terenul de golf), Suite Sea view (cladirea principala, 80m²p, 3+1+inf, un dormitor, baie cu Jacuzzi, dus sau cada, spatiu de relaxare, dressing, balcon, sea view), Family Roof Suit Land view (140mp, cladirea principala, doua dormitoare, spatiu de relaxare, doua bai cu dus, doua balcoane, fiecare cu Jacuzzi, verede la gradina, max.6pax+2inf), Family Roof suit sea view (140mp, cladirea principala, doua dormitoare, spatiu de relaxare, doua bai cu dus, doua balcoane, fiecare cuv Jacuzzi, vedere la mare, max.6pax+2inf), Terrace Family suit (cladirea Terrace suitseste conectata printr-un coridor de cladirea principala)-100mp, vedere la gradina sau piscina, 4+1+inf, doua dormitoare, doua bai, doua toalete, Jacuzzi pe balcon, dressing, terasa, doua balcoane), Laguna Duplex suit (135mp, cladirea principala, 6pax+2inf, suita pe doua nivele, doua dormitoare, un living, doua toalete, o baie cu dus, o baie cu Jacuzzi, dressing, terasa cu acces direct la piscina de relaxare, vedere la Relax pool), Terrace Laguna Family Suit (100mp, cladirea Terrace suits este conectata printr-un coridor de cladirea principala, vedere la gradina sau piscina, 4+1+inf, doua dormitoare, doua toalete, o baie cu dus, o baie cu Jacuzzi shower, dressing, terasa, acces direct la piscina), Family suit sea view  (cladirea principala, 100 mp, 5pax+1inf, doua dormitoare, doua toalete, o baie cu Jacuzzi shower si alta cu dus, spatiu de relaxare, dressing, balcon, sea view), Family suit land view (100mp, cladirea principala, doua dormitoare, doua toalete, o baie cu Jacuzzi shower si alta cu dus, spatiu de relaxare, dressing, balcon, vedere la gradina, max.5pax+1inf).


Vile: Maldives Villa (80mp, langa piscina Maldivian, 3+inf, vila privata de afla pe o mica insula intr-o piscina mare, vedere directa la mare, un dormitor, o baie cu dus, Jacuzzi pe terasa, spatiu de relaxare, dressing, terasa cu acces direct la piscina Maldives);
Royal Suit 1 bedroom (100mp, cladirea principala, 3+1+inf, un dormitor cu Jacuzzi, o baie cu dus si toaleta, mobila set cu sofa, dressing, balcon, vedere la mare), Royal suit 2 bedrooms (170mp, 6pax+2inf, cladirea principala, doua dormitoare cu Jacuzzi, o baie cu dus si Jacuzzi, o alta baie cu dus, doua toalete, mobila set cu sofa, dressing, doua balcoane, vedere la mare).
Albatross villas, King suit si Presidential villa sunt camere cu solicitari speciale. 


In toate camerele exista aer conditionat split, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa, apa minerala, alune, ciocolata, biscuiti, lapte, nesquick, bere realimentat zilnic), seif, halate si papuci, LCD TV prin satelit, conexiune la internet, fierbator, cafea si ceai, turn down service.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am sosit aseara din acest circuit,unde l-am avut ca si ghid pe dl.Ion RACHERU(o adevrarata enciclopedie mobila).In primul rand ,,FELICITARI !"dl Ion Racheru pentru tot ceea ce a-ti facut in acest cir...

Mihaita Boariu, 25.06.2024 Citeste mai mult

Super ghid, domnul Radu N.???? dar și domnul șofer Ștefan D. ✨️ Cu siguranță voi mai călători cu această agenție!!

Matei Adelina, 03.06.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn
Solicita oferta