Sus
aplicatii

Sutele de aplicații disponibile ne fac viața de zi cu zi mai ușoară. Înainte de a pleca în următoarea vacanță, instalează aceste 5 aplicații foarte utile.

Rome2rio

Această aplicație îți permite să „cauți orice oraș, obiectiv turistic sau adresă din lume, cu sute de modalități de a ajunge din punctul A în punctul B”. Te ajută și atunci când cauți cel mai ieftin mod de transport, pentru că îți oferă informații legate de prețurile biletelor.

TravelSmart

Trebuie să fim întotdeuna pregătiți pentru urgențe! TravelSmart îți permite să verifici orarul de zbor, serviciile de urgență din zonă (farmacie, spital, poliție, ambasadă), te ajută să traduci cei mai comuni termeni de prim ajutor etc.

PackPoint

Pentru ca niciodată să nu mai uiți ceva acasă, instalează-ți această aplicație. Nu redactezi o simplă listă, ci aplicația îți sugerează toate lucrurile pe care ar trebui să le iei la tine, pentru a fi sigur că pui tot ce trebuie în bagaj.

TripAdvisor

Site-ul TripAdvisor este foarte popular, dar știai că are și o aplicație pentru smartphone? Astfel, poți căuta cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, dar și hoteluri, obiective turistice și ghiduri nu doar acasă, ci și după ce ai ajuns la destinație.

TripIt

Este o aplicație ideală pentru crearea unui itinerar. În plus, poți trimite planul călătoriei și celorlalți prieteni cu care pleci în vacanță, pentru a nu apărea confuzii.
Toate aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Citește și: Cum să călătorești mai mult fără să cheltui o avere


Sursă foto: Deposit photos