Sus
destinatii vacanta craciun 2017

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar dacă încă nu te-ai hotărât unde vrei să petreci Crăciunul găsești în continuare 5 destinații de vacanță perfecte pentru această ocazie.

Budapesta, Ungaria

Budapesta

Vom începe lista cu o destinație apropiată, ieftină și care are multe de oferit. Despre cele mai importante obiective turistice din Budapesta am vorbit și în acest articol, motiv pentru care nu vom mai adăuga decât minunata Piață de Crăciun. Kurtoskalacs delicioși, vin fiert care îți încălzește sufletul, concerte de muzică clasică la Bazilica Sf. Ștefan, o plimbare cu tramvaiul de Crăciun, împodobit cu luminițe… ce îți poți dori mai mult?

În plus, poți profita de oferta noastră Bucurie și Magie la Budapesta începând de la doar 109 euro (transport, cazare la hotel de 3*/4* cu mic dejun inclus, turul orașului, însoțitor de grup)! Vezi AICI mai multe detalii.

Laponia, Finlanda

laponia

Această destinație de vacanță este perfectă pentru persoanele care iubesc spiritul Crăciunului și în special pentru familiile cu copii. Laponia este cunoscută ca fiind Țara lui Moș Crăciun, unde Moșul pregătește alături de spiridușii săi cadourile pentru copii. Deși temperaturile sunt scăzute, obiectivele turistice te vor convinge să nu stai prea mult în camera de hotel. Poți vizita aici mina de ametist (singura mină de pietre prețioase de pe continent care este deschisă vizitatorilor), grădina zoologică cu animale arctice, fermele de husky și reni și, bineînțeles, locuința Moșului din satul acestuia.

Tirol, Austria

tirol
Tirolul este alegerea ideală pentru iubitorii de sporturi de iarnă. Pârtiile de schi infinite sunt cunoscute în întreaga lume, la fel și ospitalitatea locuitorilor; poți vizita biserici sau castele, te poți relaxa la izvoarele termale, iar mâncarea tradițională te va face să te lingi pe degete. Un vis de iarnă devenit realitate, această destinație nu trebuie ratată!

Phuket, Thailanda

Phuket,thailanda
Dacă ești fanul verii, în schimb, provincia Phuket din Thailanda este o alegere bună – în luna decembrie, temperaturile depășesc 30°C. Se găsesc aici plaje fine, păduri tropicale, cascade, dar și piețe stradale, piste de carting, locuri unde se face schi nautic sau ciclism montan.

Glasgow, Scoția

scotia
Chiar dacă temperaturile sunt destul de scăzute iarna (5°C-10°C), Glasgow merită vizitat în această perioadă pentru prețurile mai mici și lipsa aglomerației. Îți poți petrece timpul în numeroasele muzee din oraș, dar și vizitând palate și castele, catedrale, Universitatea, reședința Reginei Maria sau relaxându-te la Sala Regală de Concerte.

Tu ai vizitat până acum vreuna dintre aceste destinații? Care a fost preferata ta?